- VELDIG IMPONERT OVER OPPLEGGET

Uslåelige FK Giske gikk til topps nok en gang. Vi har tatt en prat med Anders Molnes, sett tilbake på årets sesong og ser litt fram mot neste vinter.

Som de fleste har fått med seg, vant FK Giske - bestående av spillere fra Giske og Volda - til topps i lørdagens finale. Dermed vant laget for fjerde gang på rad og gikk dermed til topps i det gjeve sammendraget for årets sesong. For den seieren vant Giske-gutta et gavekort på 3000 kroner på Egon Restaurant i Ålesund som åpenbart kan brukes til den god lagfest.
- Den blir garantert legendarisk. FK Giske er bra på parkett og best på fest, er den kjappe beskjeden fra FK Giske-veteran Anders Molnes.

Som sammendraget HER viser, vant FK Giske (160 poeng) årets sammendrag foran lørdagens motstander Grandiosabambarca (70 poeng). Flipperdicks og Pølsefesten delte tredjeplassen med sine 50 poeng.

Anders Molnes legger ikke skjul på at lørdagens seier satt lengst inne. Laget måtte gjennom to straffesparkkonkurranser for å gå til topps for fjerde gang i år.
- Vi slet veldig denne gangen. Savnet av en målscorer (Kenneth Kjevik manglet) var stort. Men vi ble heldigvis reddet av vår gode keeper Johannes Lovund, sier Molnes.

Men det holdt - og FK Giske kan i lang, lang tid framover skryte på seg fire strake seiere. Spørsmålet er om noen etter hvert vil klare å vippe de av tronen i det hele tatt.
- Å toppe dette blir veldig vanskelig. Vi har vært både heldig og gode i alle fire turneringene, men alle lag har litt flaks, minner Molnes om.

Fra arrangørens del meldes det at fire suksessfylte turneringer med mye moro er over for denne vinteren. En del erfaringer er gjort, men tanken er at det i utgangspunktet blir bortimot samme opplegg neste år.

Anders Molnes vil benytte anledningen til å skryte litt.
- Jeg må få si at vi er veldig imponert over det dere har fått til. Det oser klasse over opplegget både før, under og etter turneringen. Vi gleder oss til neste sesong, sier Molnes.

Da håper Molnes å se spesielt to motspillere i hallen.
- Mine to nye favorittspillere er Eirik Stenberg og Jostein Håland som begge hadde en god turnering, avslutter han.

NB: Følg med på vennecup.com de neste dagene for statistikk, kåringer og for informasjon om neste vinters opplegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar