OPPGJØRET ALLE VENTER PÅ

Vi starter med det beste. Det absolutt alle har ventet på. Her blir det krig og kjærlighet mot hverandre på en gang. Vi snakker om det store oppgjøret i gruppe C.

(NB: Vi starter "baklengs" denne gang siden det helt til nå har vært litt usikkerhet rundt hvem som skal delta i gruppe A)

SE OPP FOR.
Vegard Skare, Wista Åtgaum. Ser kanskje ikke ut som den farligste spilleren. Men er ballsikker, klok og gjør ting enkelt for lagkameratene.

TOPPSCOREREN. Daniel Gjerde, Israels venner. I fraværet av unike Kenneth Kjevik - som er på Liverpool-tur - faller valget på Gjerde. Har bevist i det siste at han har fått fart på futsalen, og blir nok farlig igjen.

TALENTET. Albert Devold, FK Sula. Blir nok litt feil å kalle han for et talent, men i Norge er slikt lov. God spiller som de fleste skal slite med å gå forbi.

KEEPEREN. Vi kopierer enkelt og greit fra sist gang. Her er det ingen tvil!!
"Kristian Muriaas, Israels venner. Her snakker vi klassekeeper. MU var ene og alene årsaken til at lille Aspøy var det eneste laget som slo suverene SIF i årets Futsal-KM. MU er en luring som lurer de fleste. Han har fire armer, redder høyt og lavt. Han er overalt!"

OVERRASKELSEN. 
Johannes Lovund, FK Giske. Her har Giske-folket fått med seg en klassekeeper. Det slår oss at denne gruppa har svært gode keepere.

SKUFFELSEN.  Jostein Håland, FK Sula. Tidenes motstander av sosiale medier har plutselig blitt hekta. Og der sikler han etter den ene og den andre spilleren - uten å lykkes. Vi er skuffet over at Sula gradvis blir mer og mer som et skikkelig kjøpelag.


VISSTE DU AT... 
Nevnte Håland i sine yngre dager spilte på juniorlaget til Odd Grenland sammen med blant andre Frode Johnsen og Tommy Svindal Larsen? Håland ble sett på som en lovende spiller, men som vi alle vet: På sitt beste endte han opp med å spille for Fiskarstrand IL!

1. FK Giske
Tre på rad. Det sier sitt. Dette laget er årets klokkeklare ener i Vennecupen på Skodje. Det ville rett og slett ha vært et hån mot denne gjengen å ikke gi de favorittstempelet i denne gruppa. Riktignok mangler storscorer Kenneth Kjevik som banker inn mål etter mål på bestilling. Også Mathias Kringstad er borte. Han er for all del en god innekeeper, men med Johannes Lovund i mål er nok ikke laget svekka der. Inn fra sist er den meget dyktige innespilleren Rasmus Aarflot kommet. Oppsummert mangler FK Giske bare Kenneth Kjevik, men med et par nye, gode spillere inn er de nok favoritter nok engang. Og da blir det fort slik at de innfrir også.

2. FK Sula
Ahh, det er når dette klubbnavnet dukker opp i denne gruppa vi virkelig begynner å glede oss! FK Sula mot FK Giske! Her snakker vi bursdag, julaften og nyttårsaften på en gang. Dette blir kampen overhodet ingen vil tape! Jostein Håland har siklet, terrorisert, blitt terrorisert og kranglet med Giske-duoen Kenneth Kjevik og Anders Molnes på nettet i lang tid. Endelig skal disse få sjansen til å gjøre opp der det virkelig gjelder! Og der må vi dessverre skuffe Håland, som denne gang mangler den islandske dynamitten i Willi Einarson. Nysigneringen Stian Hellevik fra sist er heller ikke med, og da er det liten tvil om at FK Sula er litt svekket. Har imidlertid fått inn brukbare erstattere, men vi føler at det blir litt nesten med Sula-gjengen denne gang også.

3. Israels venner
Her er laget som har tre enere - og som kompletteres av soldater med engasjement som gjør at de aldri gir opp. Overrasket nok både seg selv og andre da de kom til bronsefinalen sist, men ga opp og tapte stort der. Viste uansett at de har mye å fare med. I mål er Muriaas kanongod, bake er Eivind Norstrand umulig å gå fra - og på sitt beste hamrer Daniel Gjerde inn nok mål til at det er fullt mulig å gå videre her. Men dessverre; vi tror nok dette laget vil kunne være for variabelt til at vi tør å tippe de helt i toppen denne gang.

4. Wista Åtgaum
Dette laget er sjeldent heldig med gruppetrekningene - og siden laget heller ikke er blant de aller beste blir det veldig ofte nesten. Hadde dette laget endt i gruppe A eller B, tror vi laget veldig fort kunne tatt seg videre siden det er åtte av 13 lag som går videre.  Tar steg gang på gang, og kan for all del overraske, men tror nok Vegard Skare og Co. trenger ett år til på seg før de virkelig blomstrer. Men husk: Da Leikarnes og Co. deltok første åra var det nok ingen som regnet med disse. Nå må man virkelig stå på for å slå dette laget.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar