SLIK FUNGERER CHIPPEN-KONKURRANSEN

Lørdag skal den omtalte "chippen-konkurransen" gjennomføres under MX-Sports Vennecup på Skodje for første gang. Slik fungerer det hele.

Klokken 1545 - rett etter siste gruppespillskamp - er det lagt opp til en liten halvtimes pause. Da ber vi om at samtlige 13 lag stiller med hver sin representant ute på banen. Det er disse 13 som skal konkurrere om å bli lørdagens "Chippen-"vinnere.

Som navnet antyder, skal disse konkurrere om å chippe en ball i mål fra en gitt distanse. Vi starter på sju meter og jobber oss bakover på feltet. Reglene er enkle: Du skal skyte ballen i mål - og den skal være over bakken til den er over streken. Treffer du i bakken eller bommer på målet, er du og ditt lag ute av konkurransen.

Vi starter på sju meter og flytter oss bakover for hver runde. Helt til slutt skal vi stå igjen med en vinner!

Premie denne gang er først og fremst heder og ære, men det er mulig vi finner fram noe annet småstasj også. Blir lørdagens Chippen-konkurranse en suksess, satser vi på å kjøre den i litt mer formelle former neste vinter.

PS: Chippen-konkurransen har i en årrekke vært fast innslag hos Nattcupen på Stranda som arrangeres første helga i januar hvert eneste år. Det er liten tvil om at vi har hentet inspirasjon derifra.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar