HER ER ÅRETS LAG

Vennecup-sesongen er historie. Med til den historien hører årets lag. Her er de heldige fem utvalgte.



KEEPER:

Henrik Hansen, Flipperdicks/Onkel Skrue
Er som eneste keeper tatt ut på laget to av fire ganger. Og da sier det seg egentlig selv med tanke på at han ikke har hatt noe fast lag. Har bidratt til sterke lag for uansett hvem han har deltatt for. Er en god innekeeper som har det meste. At han er god til å stoppe skudd er en ting, det er det mange som er, men Hansen er dessuten flink til å være spillende. Han bryter, setter i gang og er rett og slett en god innekeeper.

FORSVARSSPILLERE:

Steffen Oksnes Elde, FK Giske
Har stått fram som en klar ener innendørs etter nyttår. Både i Vennecupene og i Futsal-KM. Vi konsentrerer oss riktignok bare om Vennecupene, og på et FK Giske-lag som har gjort rent bord er det liten tvil om at Oksnes Elde har vært en meget sterk bidragsyter. Elde er fotballsmart og god både offensivt og defensivt. Rett og slett et klart valg på årets lag.

Marius Fylling, Grandiosabambarca
Hvert lag trenger spillere som passer til hverandre. Med Marius Fylling på laget får vi en spiller som gjør at de andre kan blomstre offensivt. Marius har nok en del å gå på offensivt og kunne nok bidratt til å skape en del sjanser, men til gjengjeld er han en bauta som har vært helt sentral i at det unge Grandis-laget har blomstret i årets sesong. Marius har vært bunnsolid over fire turneringer. Er kompromissløs og banker til. På dette laget ville han garantert ha kommet til sin nytte.

ANGREPSSPILLERE:

Kenneth Kjevik, FK Giske

Har bare deltatt på to og en halv cup, men har likevel rukket å gjøre seg rikelig bemerket. Blant annet er han turneringens klare toppscorer. Kjevik er kanskje ikke helt ekstrem på enkeltferdigheter, men er mer en komplett spiller som scorer fra alle vinkler. Han jobber dessuten hardt og har en voldsom vinnervilje som bidrar til å holde lagkameratene på tå hev. Et klart valg til en av årets to spissplasser.

Glenn Sagdahl, FK Sula
Har bare vært på rundens lag en gang. Laget hans har heller ikke gjort et allverden. Men Glenn kan trøste seg med at laget uten han hadde gjort det enda svakere. Er lagets soleklare offensive kraft. Spiller aldri dårlig. Og deltar hver eneste gang. Er god med ball, smart og spiller andre gode. En fin type som går foran og får med seg resten. Vi kunne gått for typer med mer ekstremferdigheter, men alle lag trenger en spiller som Glenn Sagdahl. For oss hadde han vært opplagt i en tropp til en vennecup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar