DETTE LAGET TROR VI VINNER

I morgen braker det løst på nytt. Vi har sett i spåkula fra kvartfinalene ut og spådd hvem vi tror vinner.


Vi har allerede spådd samtlige fire grupper. Ut i fra disse vurderingene, tror vi det blir følgende kvartfinaler:

FK Giske - Winjevoll & Co H
En spennende kamp. Winjevoll & Co. har fire-fem gode enkeltspillere, men virker litt svakere heretter og ut. Det vil nok straffe seg mot et Giske-lag som virker sterkere enn sist gang. Giske har totalt sett såpass høy kvalitet at de tar denne.

La Furia Roja - Onkel Skrue B
For en kamp! La Furia Roja har fått inn et par mann, men virker likevel litt svekket siden briljante Simon Tomren mangler. Vi tror balansen i laget forsvinner litt når han er borte, og da er vegen duket for maskineriet til Onkel Skrue.

Flipperdicks  - Ninjadropps B
Her må Flipperdicks tåle kvartfinalens største favorittstempel. Skal rett og slett være noen hakk bedre enn Ninja-gjengen.

Sensation White - YoungMoney B
Dette kan bli en spennende match mellom to unge, talentfulle lag. Molde-gjengen får nok mer og mer tak på futsalen og vil gi Money-gutta kamp om poengene. Vi har likevel et inntrykk av at YoungMoney-gutta er hakket bedre enn romsdalingene.

Dersom våre antakelser er riktige, gir det følgende semifinaler:

FK Giske - Flipperdicks H
Her ville vi ha tippet få mål og en jevn og nervepirrende affære mellom to taktisk skolerte lag. I så fall kan det fort ende i straffesparkkonkurranse. Og alle vet jo hvordan det ender da...

Onkel Skrue - Young Money B
En liten overraskelse her? Ja, vi tror fort det. AaFK-juniorene ser ut til å ha fått med seg Tottenham-prøvespilleren Henrik Bjørdal, og med han på plass er plutselig også bredden hakket bedre. Onkel Skrue hadde litt marginer med seg sist - selv om det ble et skuffende tap på straffekonk. Vi går for en liten overraskelse.

Dersom vi har tippet rett hittil, vil det gi følgende finaler.

Bronsefinalen:
Flipperdicks - Onkel Skrue
Et oppgjør med historisk sus siden disse lagene har kriget mye med hverandre før. Vi har på følelsen av at det blir en jevn kamp, der Flipperdicks kanskje har større motivasjon enn Skrue foran  en bronse. Dermed tipper vi en knapp Flipperdicks-seier.

Finalen:
FK Giske - Young Money H
Seks på rad? Det er på tide at noen vipper Giske-gutta ned fra tronen, men vi har våre tvil om at det skjer nå. Har mistet VIF-spilleren Sivert Heltne Nilsen, men Steffen Elde inn er en vel så god innespiller. Giske-laget ser knallsterkt ut. Fotballmessig er kanskje unggutta til Young Money vel så talentfulle, men rutinen og pondusen til Giske  gjør at vi tror på nok en seier til de hvite.

1 kommentar:

  1. Tja, brukbart tippa med eit lag rett både i finale og bronsefinale og rett både vinnar og bronsevinnar.
    Med de var altfor beskjedne på vegne av dei Skøye-baserte laga!

    SvarSlett