HER ER TURNERINGENS LAG

Tippeligaspillere, 1. divisjonspillere og flere av de beste spillerne i Møre og Romsdal deltok. Her er spillerne vi mener gjorde det aller best i den første utgaven av MX-Sports Vennecup på Skodje.


Keeper:

Terje Kjølsøy, Onkel Skrue
Slapp bare inn totalt fire mål i spillsekvensene. Er en vanskelig keeper å score på, og er dessuten god med ballen i beina/hendene. Avgjør i likhet med Kringstad en straffekonk, og er svært viktig for at laget gikk helt til finalen.

Forsvarsspillere:

Anders Molnes, FK Giske
Har en ekstrem vinnervilje og vinner mye på det. En vanskelig spiller å gå forbi - og en sterk bidragsyter til at laget vinner finalen nok en gang. God innespiller.

Simon Tomren, La Furia Roja
En spiller det er vanskelig å komme unna - nok en gang. Tomren - som neste år spiller i 1. divisjon for KBK - er bortimot en komplett spiller. God defensiv, mister aldri ball - og starter mange av angrepene. Eneste minus er litt få mål, men likevel nok til at vi velger han foran lagkamerat Thomas Brastad.

Angrepsspillere:

Daniel Gjerde, Underdogs
Underdogs var nettopp underdogs i dag. Men de slo overraskende godt fra seg, og mye av den æren skal Daniel Gjerde ha. Scorer nest flest mål i dag. Har fått til innefotball og er Underdogs store X-faktor i dag

Johan Stormyr, Onkel Skrue
Scorer "bare" fire mål, men har litt mer defensiv rolle i denne turneringen. Sånn sett er han viktig for laget begge veger. Var virkelig i flyten i dag og kronet det hele med en fantastisk scoring i finalen. Bare synd det ikke holdt helt inn.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar