GRUPPE D: TO LOKALE LAG RYKER UT

Gruppe D er nok på papiret den enkleste gruppen, men dessverre er det ikke nok til at vi tror at noen av de lokale lagene tar seg videre.


1) Sensation White
Imponerte stort sist og tok seg videre på bekostning av både Grandiosabambarca og FK Sula, noe som vitner om kvalitet. Så gjenstår det å se om denne gjengen er i stand til å gjenta bedriften, noe vi er relativt sikre på at de gjør. Med en vennecup under beltet, litt flyt og en heldig trekning, kan denne gjengen ta seg et stykke i turneringen.

2) Ninjadrops
Nok et nytt bekjentskap i denne sammenheng, men med enkelte kjente ansikter som har deltatt tidligere, deriblandt Luis Fernando Klauset som deltok for FC Nam Nam for to uker siden. Et lag som nok ville fått problemer med å ta seg videre i de andre gruppene, men som bør ha gode muligheter til å nå en kvartfinale denne gang. Bør være de to siste lagene fysisk overlegne og erfaring fra seniorfotball er et godt utgangspunkt mot junior- og guttespillere. Deretter tror vi det sier stopp relativt fort.

3) Ballatasaray
Tok med seg ett poeng i en middels vanskelig gruppe forrige gang. Det yngste laget i turneringen med flere store talenter født i 1998, men det holder nok dessverre ikke, selv om det kanskje er vennecupens enkleste gruppe denne gang. Vi tror likevel at det yngste Skodje-laget trekker det lengste strået i det som vil bli en tett batalje hvor prestisje virkelig står på spill. Er nok hakket bedre teknisk enn sine ett år eldre lokale rivaler og har potensielle matchvinnere i Sebastian Vågø og Håkon Leine.

4) Unghynane
Nok et lokalt lag, som vi dessverre også må spå ut av turneringen ved første korsvei. Selv om det er flere talenter og habile spillere, blir det litt for ungt og tynt i dette selskapet. Den største muligheten for poeng tror vi blir i oppgjøret mot det ett år yngre laget, Ballatasaray. Spørsmålet er om aldersforskjellen, et par ekstra kg og rutine er nok til å slå de egentlige "unghynane" i turneringen. Med riktig innstilling er det fullt mulig, det blir jevnt, men vi ender til slutt med å sette laget til Tore Skodjereite sist i denne gruppen. Men hvor mange ganger har vi ikke bommet tidligere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar