- VI BLIR IKKE ENKLE Å TA I ÅR HELLER

FK Giske tok sin femte seier på rad søndag. Mathias Kringstad mener det beviser at laget ikke blir enkle å slå i år heller.
De trengte riktignok to straffekonkurranser søndag, men det gjelder å være god der også. Nevnte Kringstad viste seg å være gode på straffer imot og berget FK Giske-seieren.
- Det var utrolig deilig og ikke minst viktig med en seier i dag. Vi blir ikke gode å skubbe oss på utover vinteren, mener FK Giske-keeperen. FK Giske har nå vunnet utrolige fem utgaver av MX-Sports Vennecup på Skodje på rad.
- En ny sammenlagtseier må være det store målet, for det skal vel godt gjøres at vi klarer å vinne alle fire cupene i år også, sier Kringstad. Spørsmålet er hvem som skal ta FK Giske, som attpåtil stilte litt svekkere enn ventet i dag. Thomas Lid Kleppe og Steffen Oksnes Elde - som var en av deres aller beste spillere i fjor - manglet i fjor.
- Helt til slutt lurer jeg på hvor Jostein Håland og FK Sula ble av, sier Mathias Kringstad - og retter dermed et lite stikk til Sula-laget som tapte samtlige tre kamper i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar