STRAFFEKONKER REDDET FK GISKE

Vinterens første vennecup er historie. Nok en gang gikk FK Giske til topps, blant annet etter å ha vunnet to straffekonkurranser.

Dagens seier betyr at FK Giske-gjengen faktisk har vunnet fem turneringer på rad! Det må sies å være en prestasjon det står stor respekt av.

Men det skal sies at Giske-gjengen langt fra var så suverene som de bruker. I dag trengte FK Giske straffesparkkonkurranse i både kvartfinalen og finalen for å gå til topps. Men enten bommet motstanderen eller så reddet Mathias Kringstad i FK Giske-målet.

I finalen var det Anders Molnes som sørget for 1-0-ledelse til FK Giske. Et nydelig mål av Johan Stormyr sørget for utligning og 1-1 til full tid. Et greit resultat i en tett og jevn kamp.

I bronsefinalen møttes overraskelsen Underdogs og La Furia Roja. Tommy Kanishi sørget før 0-1 til Romsdals-laget, men Rikard Ytterli sørget for balanse. Til slutt var det likevel liten tvil om hvem som var det lille hakket bedre. Elling Olafsen Simon Tomren sørget for at tredjeplassen ble sikret.

Vi gratulerer begge lag! For fullstendig kampinfo, går det an å gå inn på mylivescore.no HER og få en flott oversikt over samtlige kamper. For øvrig ble Kenneth Kjevik nok en gang toppscorer med ni mål.

Ellers takker vi for en flott dag i Gomerhuset på Skodje. Noen utfordringer har det vært, men stort sett har det meste gått flott. En spesiell takk til dommertrioen Odd Grande, Svale Leren og Martine Fjørtoft Otterlei.

Vi legger ut noen kåringer, bilder og lignende i løpet av kvelden/morgendagen. Ellers gjenstår det å ønske velkommen tilbake i Gomerhuset lørdag 14. desember for en ny utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar