GRUPPE C: DEN JEVNESTE GRUPPEN?

Gruppe A er kanskje dødens gruppe, men denne gruppen er, om mulig enda jevnere. Veteraner som Flipperdicks og Pølsefesten skal opp mot nykommere som Namaste og YoungMoney. Det er omtrent umulig å spå hvem som går videre og ryker, men her er vår vurdering av gruppe C.


1) Flipperdicks
Jan Erik Hellevik og gjengen røk i gruppespillet for to uker siden, men det var mot tøff motstand i La Furia Roja og Myrulla. Det gir et revansjelystent og tent lag som aldri gir seg uten kamp. Flere spillere med erfaring fra parketten og sunnmøres øverste divisjoner er et godt utgangspunkt. Vi tror det holder til å sikre avansement, dersom de stiller fulltallig fra første kamp. Noe som aldri er en garanti.

2) YoungMoney
Med flere av spillerne som sikret kretsmesterskapet for juniorer i futsal i troppen, er det liten tvil om at laget består av store talenter. Såpass gode er de også at de bl.a sendte tidligere finalist Grandiosabambarca ut av turneringen allerede i gruppespillet sist, om enn med minst mulig margin. Med den samme flyten har denne gjengen alt som skal til for å ta seg videre, men om nivået senkes ett hakk eller to, er det to andre lag som er mer enn kapable til å ta over plassen som sikrer avansement.

3) Pølsefesten
Det begynner å tynnes ut fra den opprinnelige Pølsefesten, som en gang i vennecupens spede begynnelse var det beste laget. Til denne cupen ser det ut til at kun 3-4 av de opprinnelige spillerne stiller. Til gjengjeld er Norborg-spillerne Kristoffer Søviknes og Ole Johan Urke hentet inn, noe som på papiret ser ut som en forsterkning.

4) Namaste
Det er egentlig litt overraskende at et så tilsynelatende godt lag, plasseres sist i en av gruppevurderingene. Forrige cups beste keeper Terje Kjølsøy er hentet fra Onkel Skrue, Rollons Peter Drabløs, SIFs Vebjørn Krøvel og flere andre talenter og gode spillere har samlet et nytt lag som etterhvert vil bite godt fra seg. Men at det er et nytt lag, er også en av hovedgrunnene til at vi tror dette laget ender opp på sisteplass i gruppen. Som regel krever det litt erfaring fra parketten, før de virkelig gode resultatene kommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar