GRUPPE B: HARDTSATSENDE LAG FÅR DET TØFT

Lørdagen nærmer seg. I gruppe B er det klart for flere fartsfylte oppgjør. Vi tror et lag må reise svært skuffet hjem.


1) La Furia Roja
Dette Romsdal-baserte laget var kanskje det aller beste laget rent spillemessig sist, men røyk ut i semifinalen etter ein sein Onkel Skrue-scoring. Og måtte nøye seg med bronsemedaljene. Denne gangen mangler de stjernespiller Simon Tomren hvis vi skal tro på lagoppstillingene i skrivende stund, men med solide spillere som Niklas Rekdal og Tommy Kanishi, bør det likevel holde til gruppeseier og kanskje revansjemøte mot Onkel Skrue allerede i kvartfinalen?

2) Winjevoll & Co
Den gode innespilleren Jørgen Winjevoll har omsider tatt på seg jobben med å skrape sammen sitt eget lag. Nye lag er det alltid vanskelig å spå, siden utekvalitetene ikke alltid er direkte overførbare. Men: Winjevoll ser ut til å ha fått med seg en del typiske innespillere - blant annet en spennende trio fra Stordal. Spesielt Kirkebø har vi skrytt av før. Laget har veldig mye spennende framover, vi er spent på om pondusen er sterk nok til å virkelig hevde seg. Men videre fra denne gruppa bør absolutt være målet.

3) FK Sula
Gjorde seg kraftig bort sist med et helt nykomponert mannskap – denne gangen stiller Sulamittene langt sterkere – i alle fall på papiret. Lyns kanskje  beste spiller, Faisal Dahir, som trente med AaFK i sommer og etter sigende er aktuell for LSK, er flydd hjem til Langevågen igjen for å styrke laget, i tillegg til at meget gode spillere som Albert Devold og Kristian Moldvær gjør comeback på Sunnmørsk jord. Vi vet at det jobbes for å få med Glenn Sagdahl igjen også – og da er dette faktisk et lag som er forsterket kraftig siden sist. Har definitivt ambisjoner om å ta seg ivdere, men vi mistenker at dette laget har for mange typiske utespillere til å virkelig å virkelig hevde seg denne turneringa.

4) Kanskje 1 touch
Skuffet oss faktisk litt sist. Vi hadde forventet at dette laget hadde tatt en del steg siden i fjor, men i stedet ble det litt for tynt og et lag som ga litt for fort opp. Vi mistenker at dette laget har litt for liten tro på seg selv når det går dårlig. I en såpass tøff gruppe er vi derfor redd for at "Kanskje 1 touch" får en tung reise og en tidlig tur hjem til Vestnes - spesielt siden det ser ut til at laget har "mistet" gode Vegar Skare til gruppefavoritten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar