HER ER TURNERINGENS LAG

Nok en utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje er over. Her er spillerne vi mener gjorde det alle best i årets siste turnering.

Keeper: Dag Indreeide, Pølsefesten
Stod som en vegg i gruppespillet og var en viktig årsak til at Pølsefesten vant samtlige tre kamper i gruppespillet. Blant annet ene sjuk redning mot Flipperdicks. Rotet litt mot slutten, men det kan han strengt tatt ikke lastes for siden lagkameratene tok ferie.

Forsvarsspiller: Steffen Oksnes Elde, FK Giske
Er FK Giskes klart viktigste spiller - og nok en gang årsak til at laget går til topps. Dominerer banespillet og styrer ting slik han vil.

Forsvarsspiller: Eivind Erstad, Grandiosabambarca
Spiller en del framme, men er nok best som forsvarsspiller. Fotballsmart, flink til å bryte og tilfører litt klokskap i det unge Grandislaget. Scorer dessuten seks flotte mål.

Angrepsspiller: Tobias Rødseth, SensationWhite
En sterkt medvirkende årsak til at Molde-laget kommer seg helt til kvartfinalen. Scorer hele sju mål og er dermed nestscorende i turneringen.

Angrepsspiller: Mads Pedersen, Flipperdicks
Herd-spilleren virker å være i form. Scorer flotte mål og jobber sterkt nedover. Viktigste er likevel at han har en x-faktor ved spillet sitt som gjør at han kan skape en del på egenhånd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar