GRUPPE A: DØDENS GRUPPE

To lag som var i finalen sist, en evig underdog og noe ukjent lag som går for gjenforening. Her er vurdering av Gruppe A.

1) FK Giske
I dødens gruppe handler det om rutine og kontinuitet. Da er FK Giske er naturlig favoritt i denne gruppen. Stille med stort sett de samme som sist turnering, med litt ekstra krydder. Toppscorer Kenneth Kjevik og keeperhelt Mathias Kringstad er med fra sist. Det ryktes også at drivmotoren Steffen Oksnes Elde er tilbake, i tillegg til elitespillerne Henrik Bjørdal og snart Vålerengaspiller Sivert Heltne Nilsen, stiller laget enda sterkere enn sist. De har nok rutine og kvalitet til å vinne samtlige kamper i gruppespillet, som kan bli avgjort på målforskjell og innbyrdes hvis ikke FK Giske leverer som alltid. To tøffe kamper mot Onkel Skrue og Grandiosabambarca, men vi tror de tar gruppeseieren.
2) Onkel Skrue
Ser ut til å miste sin keeper Terje Kjølsøy til Namaste, men kjenner vi dette laget riktig, greier de nok å få inn gode nok erstatninger. Laget har enda ikke offentliggjort laget, men å regne med Even Vestavik, Johan Stormyr og Sondre Kjølsøy, har de nok kvalitet til å nå like langt som sist, om de overlever denne gruppen. Kampen om plass nummer 2 og 3 blir nok avgjort allerede klokken 10, lørdag morgen mot Grandiosaspisende Skodjeværinger.
3) Grandiosabambarca
Laget som ble avskrevet som Budagjengen, men etter navneskifte til Grandiosabambarca alltid har blitt nevnt i favorittsiktet. I vinterens første turneringen skuffet de voldsomt, hvor det var nysigneringen Eivind Erstad som var den eneste fikk godkjent av manager Beite. At dette laget vil slå kraftig tilbake er ikke tvil om, men hvor sterkt er det større spørsmål rundt. Om de spiller på sitt beste og sine premisser er de gode nok til å vinne denne gruppen, men med tanke på sist turnering blir de nok stilt litt svakere odds på enn sist turnerings nummer 1 og 2 i FK Giske og Onkel Skrue. Med en nyklipt Høivik, frisk Sondre Beite og en rask Opsal skal ingen føle seg trygge på seier før kampene er spilt.
4) Team Reunion
Dette laget blir nok for svakt for å kunne seg videre fra denne gruppen. Med tre så sterke lag i sin gruppe vil nok ikke dette Ravnbaserte laget ha noen sjanser for å overleve i løvens hule. Spillerne kjenner hverandre godt fra før av, fra gutte-/juniorlagstiden på Ravn, men har reist til forskjellige klubber på Sunnmøre. Dog er det navn som er verdt å merke seg. Joakim Barstad, Jørgen Hatlehol, Amund Krogsæter og Ole Kristian Aarseth er spennende spillere for fremtiden. Dessverre blir nok dette laget litt for urutinert i gamet for denne gruppe. Ett spennende lag vi håper også å se mer av i fremtiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar