GRUPPEVURDERINGER: GRUPPE C

Vi spår at ellers så suverene FK Giske kan få trøbbel allerede i gruppespillet. Her er vår vurdering av gruppe C.


1) Gossen Futsal
Vi skal innrømme at vi ikke har sett mange av disse spillerne spille, men likevel mener vi det finner en rekke grunner til å tippe dette laget til å gå helt til topps i denne gruppa.

For det første er nok FK Giske den eneste reelle utfordreren i denne gruppa. Og sistnevnte lag pleier ofte å være litt slow starters, før de girer opp når turneringen går mot slutten.

For det andre er det absolutt ingen lag som er like erfarne og samspilte innenfor futsal som denne gjengen. Går man en del år tilbake har dette laget spilt organisert 1. divisjonsfutsal i Norge – og for noen år siden spilte de også 3-3 mot Norges klart beste futsallag; Vegakameratene.
Gossen Futsal har bevisst satset på futsal over en lengre periode, noe de resterende lagene i Vennecupen ikke er i nærheten av. Når det er sagt er det riktignok noen år siden Gossen Futsal var på sitt mest aktive, men vi har såpass tiltro til denne gjengen at vi tror på gruppeseier. Om det holder til å gå helt til topps er derimot langt mer åpent.

2)  FK Giske

Det er jo litt rart å tippe ellers så suverene FK Giske på andreplass i ei gruppe, det innrømmer vi glatt. Men her er motstanden bra – og foreløpig synes vi Giske-troppen er i det tynneste laget.
Når det er sagt er viktige brikker som Anders Molnes, Kenneth Kjevik og Steffen Elde med, så det handler bare om å få inn en eller to gode forsterkninger til, så har Giske-gjengen en tropp det lukter svidd av igjen.
Dette er et lag det bortimot er umulig å score på. Bunnsolid defensivt, så har de Kenneth Kjevik på topp som nesten alltid prikker inn et mål eller to.
Giske er helt klart blant favorittene til å gå helt til topps, i lag med to-tre andre lag. Som nevnt i analysen over tror vi laget bare vil bli bedre og bedre utover i turneringa – og da kan alt skje når det virkelig drar seg til.

3) BE FC

Her er tre av Engesetdalens største sønner samlet; Andreas Beite, Joakim Erstad og Lars Even Beite. Er det en ting som er sikkert her, er det at du får vinnervilje over en lav sko. Disse hater rett og slett å tape.

Dessverre tror vi nok at de allerede kan innstille seg på et tap eller to søndag. Giske og Gossen Futsal skal nemlig være i en egen klasse her. Visst har Beite x2 og Erstad gode kvaliteter, men ellers på laget har vi et visst inntrykk av at det blir litt for ujevnt.

Når det er sagt; vi blir slett ikke overrasket om dette laget forsterket litt på tampen. Vi regner nesten med at et par gamle Grandiosabambarca-helter dukker opp på dette laget, og da har de en viss X-faktor. Men dessverre; denne gruppa har to klare favoritter og vi tror nok det blir en kamp om tredjeplassen.

4) Sistelaget
Vi merker oss at lag kaller seg navn som «Sistelaget», «Bunnnlaget» og «Ryke sikkert i gruppa». Hvor er det blitt av entusiasmen, gutter? Joda, det kan nok helt sikkert stemme at dette ikke er den tøffeste utgaven rent sportslig sett av Vennecupen, men så mange dårlige lag er det neppe.

Når det er sagt: Vi må nok innrømme at dette laget trolig treffer med sitt navn (det er heller de andre som burde skamme seg!). I denne gruppa finner du nemlig to av turneringens største favoritter, samt nykommerne fra  BE FC. I utgangspunktet skulle første- og andreplassen være tapetsert på forhånd i denne gruppa.

Det er synd for Karl Inge Stafseth som har fått med seg en gjeng hovedsakelig bestående av gutter fra Spjelkavik-området.  Fotballerfaringen varierer nok en hel del i dette laget, og da blir det nok ikke nok i denne gruppa, tror vi.

Det er fullt mulig de kan lukte på tredjeplassen, vi er nemlig litt usikre på kvaliteten i dette laget, men avansement ser tøft ut. Men all erfaring er god erfaring. Plutselig slår de tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar