TRE OM SØNDAGENS TURNERING

Sjekk hvem spillerne  selv tror vinner, hvem de mener det er verdt å se opp for - og hvilket lag de helst vil slå. Vi har snakket med tre spillere før søndagen.



NAVN: Johan Stormyr ALDER: 23 år LAG: Onkel Skrue 1) Hvem ser du på som favoritten til å gå helt til topps?
Jeg tror faktisk at det står mellom oss (Onkel Skrue) og Vestnes Futsal, ettersom Giske kommer til å "ta en Liverpool", og ha et dårlig år etter fjorårets suksess. Men alt kan skje!
2) Hva tenker du om ditt eget lags sjanser? Bør kjempe heit i toppen, alt anna blir en stor skuffelse
3) Hvilke spillere mener du det er verdt å se opp for søndag? Eirik Høivik, Simon Tomren og Tommy Kanishi e alle ekkel å spille mot! Ellers har vi Petter Heggdal fra bunnlaget. Legendarisk 14-16 spiller fra Midsund, som e mest kjent for å ha scora sjølmål fra midtbana. Eget lag bør være obs.
4) Hvilket lag håper du virkelig å kunne slå? Håper virkelig å slå Giske.

5) Noe du ellers vil si til våre lesere? Onkel Skrue e tilbake fra dvalen, snakkes!

NAVN: Christoffer Honningsvåg ALDER: 23 LAG: Blandaball 1) Hvem ser du på som favoritten til å gå helt til topps? Vanskelig å komme utenom Fk Giske siden de har vunnet stort sett det som har vært når de har deltatt. Men denne gangen er også Onkel Skrue for alvor tilbake, så skal jeg si ett lag utenom vårt eget så tror jeg faktisk Onkel Skrue Springer seg til førsteplassen.

2) Hva tenker du om ditt eget lags sjanser? Nå har stort sett hele laget vårt spilt sammen i både innledene og sluttspillet i KM, så om vi får spillet til å sitte og vi har dagen så er det absolutt ikke usansynlig at vi plukker med oss bøtta hjem.
3) Hvilke spillere mener du det er verdt å se opp for søndag? Det er ett hav av gode spillere med her! Jeg vet vi har flere spillere i vårt eget lag som kommer til å sette sitt preg på turneringen, samt tror jeg Johan Stormyr og Finn Alvestad er verdt å sette ett utropstegn bak.
4) Hvilket lag håper du virkelig å kunne slå? Har vell ikke noe spesielt forhold til noen av de andre lagene, men ettersom flere av de vi møtte i finalen i KM spiller på Vestnes Futsal så er det vell dem jeg personlig aller helst vil slå. Men det har ikke så mye å si sålenge laget vårt når så langt som mulig.
5) Noe du ellers vil si til våre lesere? Håper mange tar turen til hallen på søndag! Blir mye bra fotball og ikke minst mye morro ;D

Navn: Thomas Andre Brastad Alder: 24 Lag: Vestnes Futsal
1) Hvem ser du på som favoritten til å gå helt til topps? Jeg tror faktisk at det er helt åpent mellom 3 / 4 lag , kommer an på hvem som har dagen. (Onkel Skrue, Vestnes Futsal, Blandaball og Gossen Futsal). Holder en knapp på at Onkel Skrue har det som skal til for å vinne Søndagens turnering, kun for at jeg ikke skal være cocky romsdaling og si at vi tar med bøtta hjem til Vestnes.
2) Hva tenker du om ditt eget lags sjanser? 
På papiret har vi et meget godt lag, jeg håper og tror at vi står øverst på podiet ved dagens slutt. Tommy Kanishi er i god inneform for tiden, med sitt fintereportuar og avslutningsferdigheter på linje med Falcao forventer vi at han skal bære oss fremover mot finalen. Simon Tomren har ikke fått trent så mye futsal i år, men Simon er Simon og leverer stor sett når han er på banen. Med i troppen har vi også ferske Krinsmeisterar i Vegar, Finn og Eirik. Papiret ser bra ut, fungerer det i praksis blir det morsomt å se på oss.
3) Hvilke spillere mener du det er verdt å se opp for søndag? Kjevik har vel til vane å score mest mål hver turnering, i år er sikkert intet unntak. Vi har Kanishi , Rud, Stormyr. Ellers kan vi trekke frem Jimmy Monsen som har hentet frem inspirasjon fra Handball EM som er aktuelt i disse tider. Monsen forteller at redningsprostenten skal være 90% eller med ved dagens slutt. Det blir spennende å se om keeperkjempen lever opp til forventningene.
4) Hvilket lag håper du virkelig å kunne slå? Gossen Futsal har vi møtt utallige ganger opp gjennom årene, er ikke nok det mest teknisk morsomste laget å se på, men de har et meget godt samspill og er nok kjent for å kontre motstanderen i senk. Vi slo dem sist i bronsefinalen på XL BYGG CUP i fjor , men futsal / innefotball kan vel deles inn i to forskjellige kategorier. Dette vil da evt bli vår sjanse til å vise at vi er best uansett sjanger 
5) Noe du ellers vil si til våre lesere? Med tanke på innskrumpingen fra 4 til 2 turneringer vil vi kanskje få litt mer seriøsitet og god kvalitet på turneringene. Det vil da si god fotball, litt kok , god underholdning. Hva er bedre på en søndag? Ingenting PL blir vist på storskjerm, mat serveres i kiosken, ingen grunn til å ikke ta turen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar