HER ER TURNERINGENS LAG

Vinterens første turnering er gjennomført. Noen har åpenbart holdt formen, mens andre har gått i en liten vinterdvale. Her er spillerne vi mener har gjorde det aller best søndag.

Keeper: Henrik Hansen, Onkel Skrue

Har bevist tidligere at han er en god keeper, både inne og ute. I det hele tatt var det mange gode keepere søndag, blant andre Gossens skuddstopper, men aller best mener vi Hansen er. En god skuddstopper er han absolutt, men i tillegg er han faktisk en god medspiller som hjelpe laget sitt hele tiden. Det som likevel fikk oss til å bikke det Hansens fordel, må være finalen der han vartet opp med flere kvalifiserte redninger og i stor grad var med på å sikre pokalen.

Forsvarsspiller: Finn Alvestad, Vestnes Futsal

Er egentlig en offensiv spiller, men trives tydelig bedre litt lengre bake der han får være en playmaker som styrer mye av spillet. Og det gjør han med bravour. Er fotballklok og har en veldig god venstrefot. En viktig spiller for sitt lag og en av de som imponerte søndag.

Forsvarsspiller: Henrik Grimstad, Onkel Skrue

Her har du en forsvarsspiller som vet hva futsal går ut på. Ærgjerrig som få bakover og har egentlig full kontroll på de fleste. Er i tillegg en god igangsetter og trussel offensivt. Et friskt innslag!

Angrepsspiller: Johan Stormyr, Onkel Skrue

Han lovet på forhånd at Onkel Skrue skulle stille sterkere enn på lang tid, og joda, Johan Stormyr holdt det han lovet. Det var han en sterk bidragsyter til selv. Godt trent, jevnt høyt nivå og gjør ting forholdsvis enkelt. Det som kanskje går igjen hos spillerne på turneringens lag er at de er forholdsvis direkte spillertyper. Litt mye Onkel Skrue-dominans på laget er det nok, men vi mener det blir feil å ta hensyn til lag når vi tar ut et slikt lag.

Angrepsspiller: Even Heggdal, Gossen Futsal

Endelig var Heggdal tilbake på parketten her på Sunnmøre. Er en spiller som tidligere har gjort det sterkt inne for Brattvåg tidligere, og vært en fryktet motspiller. Nå lokket Gossen Futsal han med - og Heggdal beviste at han fortsatt har mye inne. Fotballklok, god med begge bein - ja, rett og slett en meget god spiller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar