VÅR VURDERING: SLIK ENDER FINALENE

Fire meget gode lag. En drøss av gode spillere. Slik tror vi det ender søndag.

Dersom våre antakelser hittil har vært riktige, vil følgende lag møtes i bronsefinalen:

Vestnes Futsal - Gossen Futsal

Dette tror vi er et oppgjør som har en viss prestisje over seg siden flere av disse faktisk har spilt mot hverandre i kamper i Romsdalen. Normalt sett må vi jo innrømme at vi har sett en tendens til at enkelte lag har gitt litt blaffen i en bronsefinale.

Men her tror vi det blir litt annerledes. Vestnes-gjengen først og fremst fordi de er såpass mange og gode futsalspillere at de uansett vil kunne sette innpå noen som må gjøre en innsats. Da er det langt tøffere for Gossen Futsal som bare har en innbytter eller to å bytte på. Turneringa har vært lang, og folk blir slitne.

Vi tror  rett og slett at Vestnes-gjengens store stall gjør at de tar seieren hjem.

Samtidig betyr dette at følgende lag møtes i finalen:

FK Giske - Onkel Skrue

Om ikke bronsefinalen er nok prestisjeoppgjør, så er i alle fall denne kampen det. Dette er to lag som over lang tid har kjempet mot hverandre i Vennecupene.

Slik vi ser det har nok FK Giske kanskje de aller beste enkeltspillerne av disse to lagene, i alle fall når det gjelder betytdning for eget lag. Onkel Skrue er mer et kollektiv som blir vanskelig å bryte ned.

Vi følger litt av den samme vurderingen som er gjort over. Jo lengre ut i turneringen det går, jo mer tro får vi på kollektivet. FK Giske er nok favoritter hos mange lag i en slik kamp, men vi må innrømme at vi har veldig sansen for den gjengen Onkel Skrue sender innover til Skodje.

Vi tror på en litt overraskende seier til Onkel Skrue!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar