TAKK FOR INNSATSEN - VELKOMMEN TILBAKE

Nå gjenstår det bare å redigere ferdig videoen fra søndagen. Deretter ser vi fram til å ønske velkommen til Skodje igjen den 18. februar. Merk at påmeldingen straks åpner.



Som vanlig åpner påmeldingen opp en måned før turneringen. Det betyr denne gang torsdag 18. desember. Påmeldingen skjer som vanlig til skodjeil@hotmail.com.

Vi stenger for påmelding to uker før - altså lørdag 4. januar. Vi håper på 16 lag, siden vi føler det gir best flyt i turneringene. Alternativt får vi tilpasse.

Allerede har et par sterke lag varslet comeback den 18. januar, så forhåpentligvis blir det enda større konkurranse om tronen da.

Ellers lærer vi naturligvis mye av hver eneste turnering. Vi må innrømme at vi i arrangørstaven var litt tynne søndag og at ting tidvis gikk over stell.

Forhåpentligvis merket dere deltakere minst mulig til det. Uansett kan vi ta lærdom av det i håp om at flest mulig tar turen tilbake til Gomerhuset i januar!

Husk at det er vinterens siste utgave av Vennecupene på Skodje - og trolig en av de siste gangene denne "sesongen" at du får sjansen til å spille futsal.

På gjensyn i januar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar