VÅR VURDERING: SLIK ENDER KVARTFINALENE

Vi har allerede spådd gruppene. Nå er det på tide å spå hvordan kvartfinalene ender.

Med utgangspunkt i vår gruppevurdering, har vi satt opp kvartfinalene. Her får du vår analyse av hvordan vi tror det ender.
Onkel Skrue - SensationWhite

Dersom vår vurdering slår til, ligger det an til at dette blir åpningsmatchen av kvartfinalene. Onkel Skrue spår vi en lekende lett vei hit, mens SensationWhite vil få det en del tyngre.  Styrkeforholdet vil nok i utgangspunktet også være slik i en kvartfinale. Skrue virker å være et bunnsolid lag og stiller jevnt over en god tropp. Over en hel kamp, tror vi Onkel Skrue maler moldenserne i senk og vinner med noen få kasser.

Vestnes Futsal – Ballatasaray

Med utspring fra Brattvågs 3. divisjonslag har Vestnes Futsal virkelig fått med seg et lag det lukter svidd av denne gang. Dette laget har X-faktor som flere andre lag trolig ikke er i nærheten av. Vi har tidligere stilt spørsmål ved om de vil lykkes sammen, men helt ærlig tror vi ikke det spiller all verdens rolle i denne matchen. De vil nok få det tøft om målet er å vinne med mange mål, for Ballatasaray-lagaet gir ikke noe som helst gratis. Men vi føler oss rimelig sikker på en favorittseier til slutt her.

Gossen Futsal – FK Sula
Dette må sies å kunne være en godbit. Gossen har vi tidligere skrevet at vi har store forventninger til, og FK Sula – som må sies å være turneringens Liverpool – er jo et lag det alltid er mye drama rundt. Som regel fordi de har store forventninger på forhånd, men aldri innfrir. Vi har likevel litt større tro på FK Sula denne gangen, som stiller et langt yngre og bedre trent lag denne gangen. Spørsmålet er faktisk om de vil score nok mål. Mot et rutinert Gossen-lag tror vi den utfordringen blir for stor, og at Gossen tar en knapp seier til slutt.

Blandaball – FK Giske

Gjerde mot Kjevik. Diallo mot Elde. Her har vi et oppgjør som kan bli både interessant og severdig. Begge lag har X-faktorer som kan avgjøre kampen på egenhånd. Vi tror likevel at Giske-laget har flest av disse, og at stallen deres vil bli den jevneste. I alle fall med tanke på at vi ser på Giske som et langt mer kyniskt og samspilt lag, føler vi oss ganske trygge på en grei FK Giske-seier i denne godbiten her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar