VÅR VURDERING: SLIK ENDER SEMIFINALENE

Vi har allerede spådd hvem vi tror ender opp i kvartfinalene. Her ser vi nærmere på hvem som får muligheten til å kjempe om gullet søndag!
Slår våre spådommer til hittil, er det duket for følgende semifinaler:

Onkel Skrue – Vestnes Futsal
Nå begynner det virkelig å dra seg til. For mens kanskje kvaliteten totalt sett i Vennecupene er litt lavere enn normalt, er nivået på topplagene definitivt ikke noe svakere. De gjenværende lagene  er rett og slett meget gode.

Slik vi ser det er Onkel Skrue er særdeles godt kollektiv, mens Vestnes Futsal kanskje har enkelte med et litt høyere ferdighetsregister. Samtidig: Er det noen som skal kunne demme opp for Vestnes-finessen, er Onkel Skrue et godt alternativ.

Når det begynner å dra seg såpass til, tror vi faktisk kollektivet til Onkel Skrue kan vise seg gull verdt. Vi  tror Skrue er såpass gode at de tar en litt overraskende seier i dette oppgjøret her.

Gossen Futsal – FK Giske


Greit nok, disse lagene møttes i gruppespillet, men da var det ikke allverdens prestisje. Nå står ting virkelig på spill og da antar vi at dette er et oppgjør folk gleder seg til.

I løpet av turneringa vil vi få svar på om Gossen Futsal er noe oppskrytt eller ei. Vi tror uansett at det er et veldig godt futsallag, som vil varte opp med mye positivt spill søndag.
Samtidig går det ikke an å kimse over FK Giske, og det bør heller ikke folket fra Gossen gjøre. For når det drar seg til, våkner vinnerviljen til live i Kjevik og Molnes & Co. Vi har som tidligere uttalt spådd at FK Giske bare blir bedre og bedre utover turneringa, og klarer de å få med seg en ekstra innbytter på tampen (de er bare seks i skrivende stund) tror vi faktisk at de tar revansje fra gruppespillet og bikker dette oppgjøret i deres favør.

Dermed gir det tradisjonssterke Onkel Skrue mot FK Giske i finalen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar