HER ER GRUPPENE TIL VENNECUPEN

Vi har så vidt presentert lagene som er med 14. desember på Facebook. Her har vi samlet alle omtalene - som dere kan lese fram til de virkelige vurderingene starter i morgen!



Lag ett) Vestnes Futsal. Et lag vi har store forventninger til. Består blant andre av Simon Tomren og Tommy Kanishi, som tidligere har herjet parketten i Gomeruset. Et lag som bør ha muligheter til å kjempe helt i toppen.

Lag to) Onkel Skrue. Dette laget var nærmest uslåelige i starten av Vennecup-sirkuset, men skuffet fælt i fjor. Stilte sjeldent samme lag og manglet ofte sine beste. Har varslet at de stiller sterkere enn på lenge i år, og da er dette laget en kandidat til å gå til topps.

Lag tre) FK Sula. Laget som er det mest ambisiøse. Som tror de kan vinne gang etter gang, men som alltid må nøye seg med den bitre 4. plassen - til Kenneth Kjevik og Mathias Kringstads store glede - og Jostein Hålands store fortvilelse. Er sjeldent et lag det er enkelt å slå, men når det drar seg til holder det nok ikke helt inn i år heller.

Lag fire: Ballatasaray. Det første Skodje-baserte laget vi presenterer for denne gang. Består av en gjeng veldig lovende 98-spillere. Vil nok overraske de fleste og har potensiale, men vi tipper nok de trenger en vinter til før de virkelig kjemper om en plassering helt til topps.

Lag fem: SensastionWhite. Et Molde-basert lag, meldt på av Tobias Rødseth. Har vært med en del ganger tidligere, og variert litt i prestasjonene. Har noen meget gode enkeltspillere som på en god dag kan hamle opp med de beste. Vi ser ikke på dette laget som en favoritt, men avhengig av hvem de har med kan de bli en solid outsider.

Lag seks: Ninjadrops. Meldt på av Valder-gutten Jonathan Mulelid og har deltatt ved sporadiske mellomrom tidligere. Har vel ikke slått ut i full blomst enda, men har hatt en del gode enkeltkamper. Bør kunne overraske, men med tanke på at FK Giske gribber tak i indrefileten fra Giske, tror vi det skal holde hardt til en topplassering.

Lag sju: Bunnlaget. Nok et Molde basert-lag. Meldt på av Jan Sivert Sandøy. Her må vi rett og slett innrømme at vi ikke vet allverden om laget, så om det blir topp eller bunn får vi komme tilbake til senere. Vi lover å gjøre litt mer research før gruppevurderingene kommer uka inn mot 14. desember.

Lag åtte: Sistelaget. Hjertelig velkommen skal denne debutanten være. Sies å være et lag for det meste bestående av folk fra Spjelkavika. Har ifølge seg selv ikke altfor store ambisjoner, noe kanskje lagnavnet tyder på. Men ingenting er som å slå underfra!

Lag ni: Ryk sikkert i gruppa. Hva er det med navnene da, folkens? Vi mistenker at en del lag forsøker å bygge ned forventningene. Dette laget med Jørgen Hovde i spissen har enkelte som har deltatt før, og de er ikke så håpløse som navnet vil ha det. Bør ha ambisjoner om å gå videre, men helt til topps blir det nok ikke.

Lag 10: BE FC. Er meldt på av Engesetdalens store sønn Andreas beite. Vi er litt usikre på hvem han har med seg, men han har i alle fall noen kompiser som er er meget dyktige på parketten. Får han med seg Dalens beste menn, kan det nå langt. Men er neppe en favoritt til å vinne hele turneringen.

Lag 11Gossen Futsal. Dette er et lag vi gleder oss til å se i aksjon. Så vidt vi vet har laget tidligere deltatt i seriesystemet i futsal, og det gjør jo at vi selvfølgelig har forventninger. Vi vet for lite om enkeltspillere og form på laget, men det blir jo artig å møte noen spesialister. Og til slutt: Vi føler oss trygge på at dette laget slett ikke får det enkelt med å ta hjem pokalen.

Lag 12: FK Giske. Så var det dags å presentere denne gjengen. Gjengen som har herjet Vennecupene de siste årene. Som har blitt små-uspiselige på grunn av sin suverenitet, toppet med sin eplekjekke stil spesielt overfor FK Sula. Laget er absolutt en av favorittene til å gå helt til topps. Men vit samtidig; alle ønsker å slå dere!

Lag 13: Blandaball. Daniel Gjerde og Kenneth Diallo på samme lag. Dette lukter det krutt av. Spørsmålet er om denne gjengen er samspilt og uegoistiske nok til å skinne på parketten. Men det kan de gjøre, dersom sønn av tidligere landslagsspiller Helge Skuseth, nemlig Simen, har plukket opp litt fotballfaglig kompetanse i sin barndom. Laget består i all hovedsak av SIF-gutter, og bør ha muligheter til å nå langt. Vi tipper likevel at laget ikke når helt til topps. En kvartfinale kanskje?

Lag 14: Skodjereites beste menn. Laget har vel strengt tatt ikke meldt inn noe navn, men vi har tatt oss friheten til å kalle det for dette inntil videre. Er meldt på av Skodje-gutten Tore Skodjereite, som har fått med seg en del av sine kompiser. Vi vet helt ærlig ikke all verden om disse og det blir derfor umulig å spå hvor langt det vil gå. Men helt til topps? Det vil overraske oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar