15 AV 16 RETTE I TIPPINGEN

Mange har garantert satt spørsmålstegn ved vår forhåndsvurdering. Nå kan vi fornøyde slå tilbake med at vi gjettet riktige plasseringer på hele 15 av 16 lag i gruppespillet!


Bare Ålesund Thugs bommet vi på. Vi trodde laget skulle knipe tredjeplassen i gruppe C, men i oppgjøret mot Shells Angels sviktet de totalt. Thugs vant ikke en eneste kamp og var den store skuffelsen under turneringen. Dermed bommet vi bare på en liten plassering!

I gruppe A ble det nemlig fullklaff og fire av fire rette. Pølsefesten, Kanishis, Team Valder og Lærerlaget ble tippet i den rekkefølgen - og innfridde like godt alle sammen.

Fullklaff ble det også i gruppe B. Der spådde vi riktig rekkefølge på FK Giske, Why Always us?, Lerva Numner One og Budagjengen. Som vi også skrev tippet vi at Budagjengen ville imponere, selv om det ville bli tøft. Men Budagjengen spilte overraskende jevne kamper og hevdet seg så absolutt.

I gruppe C kom altså den ene feilen. Vi hadde Onkel Skrue som vinner, og var også klar over at Fiksdal City ville imponere og ta andreplassen.

I gruppe D så det lenge ut til at Team APA skulle overraske. Men Flipperdicks slo voldsomt tilbake i oppgjøret mot Svarte Drakte, og tok dermed 1. plassen på målforskjell. Svarte Drakte tok andreplassen, mens Team APA og Fernet Branca måtte ta de neste plassene.

Totalt fikk vi altså 15 av 16 rette. Dessverre begynte vi å rote oss bort med å tippe hvem vi trodde skulle vinne. Der tok vi litt feil. Flipperdicks skuffet i semifinalen, og kom kun på 4. plass. Onkel Skrue trodde vi ville ryke i kvartfinalen. Likevel; to av fire lag gjettet vi riktig til de fire siste plassene, og alle lag vi spådde til 4.-plass eller bedre kom seg minst til kvartfinalen. Det sier vi oss faktisk fornøyd med!

1 kommentar:

  1. Dette er so pass godt tippa at ein kan begynne å lure om det er avtalt spel :-)

    SvarSlett