VI TROR VINNEREN BLIR...

Nivået under lørdagens cup blir trolig all time high. Vi har tatt fram spåkula for å se hvem vi tror vinner cupen. Her følger vurderingen.

(Vi understreker at denne saken ble skrevet torsdag kveld, før enkelte lag begynte å registrere en del ekstra spillere. Vi står likevel såpass for det at vi kjører den ut likevel).

Basert på våre gruppevurderinger, som vi har lagt ut tidligere denne uka, har vi regnet oss fram til hvem som kan møte hvem. Vi tar ikke med hele den grunngivingen her, men kaster oss rett ut i det.

1) Flipperdicks
Vi tror Flipperdicks tar seg videre som gruppevinnere. Dette laget har gang på gang vist at de har høy kvalitet, og har dessuten forsterket laget. Laget har deltatt på mange innecuper, har god erfaring og er rett og slett et bunnsolid lag. Vi tror det holder til å vinne den andre utgaven og dermed få utdelt både pokal og vandrepokal til låns.

2) Dei med svarte drakte
Normalt sett ville vi tro at FK Giske ville slå disse i en finale, faktisk. Men det har seg slik at hvert lag får forskjellig vei til sluttspillet. Vi tror disse tar seg til sluttspillet som nest best i sin gruppe. Ut fra våre vurderinger tipper vi dette laget slår til med en overraskende seier over Onkel Skrue i kvartfinalen. Deretter slår man Why always us? før det blir tap i finalen. Hødd-juniorene er gode, men vi tror det blir for tøft mot effektive og kyniske Flipperdicks-spillere i en finale.

3) FK Giske
Dette laget er så absolutt en potensiell vinner. Kjevik og Brynestad vil bøtte inn med mål, men slik vi spår at turneringen utvikler seg blir det tap mot Flipperdicks i semifinalen. Offensivt har laget definitivt kvaliteter, men Flipperdicks er gode bakover - og samtidig livsfarlige framover. Vi tror Flipperdicks vil dra et eventuelt møte i land, og spår derfor at FK Giske vinner bronsefinalen med forholdsvis grei margin - så lenge motivasjonen fortsatt er til stede.

4) Why Always us?
I bronsefinalen tror vi dette laget skal få det tøft. Vi frykter motivasjonen blir for liten, og at det derfor kan bli et relativt klart tap. Men det burde dette laget være fornøyd med. Om ting går slik vi har spådd det til å utvikle seg, møter dette laget Pølsefesten i en kvartfinale. Vi tror Sundnes og Håbet bikker dette sin veg på grunn av å inneha best offensivt reportoar. Mot et likt spillemessig lag som Hødd-juniorene i semifinalen tror vi det blir for tøft. Vi tipper laget blir tatt på egne styrker, og at det til slutt blir et bronsetap.

I tillegg til disse fire lagene mener vi lag som Pølsefesten, Onkel Skrue og Fiksdal City bør ha ambisjoner om finalespill. Tar Team APA seg videre fra sin tøffe gruppe er de så absolutt en potensiell vinner. De har forsterket laget kraftig i det siste, og er så absolutt en outsider.

Det som i alle fall er sikkert er at det blir spennende. Like sikkert er det at vi tar feil på en drøssevis av våre spådommer. Det legger vi ikke skjul på, men vi gjør i alle fall et forsøk.

Med dette gjenstår det bare en ting; lykke til på lørdag, folkens!

4 kommentarer:

  1. Jeg tviler på at en junior-eller Msil-spiller tar seg forbi Viglundur på team Apa.

    SvarSlett
  2. da står en vel på stedet vil da siden islandur heller ikke vil gå forbi noen av de andre!

    SvarSlett
  3. Blir det ikkje litt feil av arrangør å tippe vinnar? For meg er det ganske uprofesjonelt, sjølv av en vennecup arrangør.
    Kan godt tippe kven som ein kan rekne med, men ikkje komme med så konkrete tips. Det blir for dumt spør du meg

    SvarSlett