VELKOMMEN TIL SKODJE

Vi har rast fra oss på tastaturet. Nå er det opp til deltakerne å overbevise på parketten. Her følger litt praktisk informasjon og noen utfordringer. Velkommen skal alle være.

Det er en sann ære å kunne ønske velkommen snart 150 fotballspillere til Skodje og Gomerhuset. Vi håper mye publikum også vil ta turen, og håper alle skal få en flott dag.

Derfor kan det være greit med litt informasjon:
- Først og fremst minner vi om at dette er en vennecup som blir gjort på dugnad. Vi er langt i fra noen profesjonelle arrangører. Derfor er det ekstremt viktig at alle samarbeider og bidrar til at dagen blir en suksess.

- Fair Play og godt humør er høyt prioritert. Det gjelder oppførsel på og utenfor banen. Det betyr at man blant annet må respektere dommerne som gjør sitt beste, og at man rydder rotet sitt etter seg i huset, for å nevne noe. Vanlig folkeskikk gjelder.

- Vi benytter futsalregler. Vi oppmoder alle innstendig om å sette seg inn i våre regler; disse finner dere HER. Dise blir også hengt opp i Gomerhuset.

- Pass på at riktig draktnummer er registrert i mylivescore.no. Har ikke ditt lag draktnummer, ber vi en ansvarlig for hvert lag å følge med at vi registrerer riktig målscorer. Dette kan vi etterregistrere.

- Vi er til stede i hallen fra ca. 09.00 lørdag. Garderobene vil bli merket med lagnavn slik at lagene blir noenlunde jevnt fordelt.

- Vi har åpen en rikholdig kiosk, der du kan kjøpe alt fra pizza, baguetter, sjokolade, yoghurt, brus og vannflasker. Husk at vi bare tar kontanter.

- Vi lodder som kjent ut en signert og brukt Anders Lindegaard-drakt fra AaFK-tiden. Lodd til 20 kroner kan du kjøpe i kiosken. Trekning rundt klokken 17.15. Husk at vi bare tar kontanter.

- Vi tar sikte på å få opp to videokanoner slik at vi kan få vist både Liverpool- og Manchester United-kampen. På den ene skjermen er tanken å vise det som finnes av sport dagen gjennom. På den andre vil mylivescore.no stå oppe så lenge det ikke er noe mer interessant å vise.

- Under turneringen vil oppdateringer skje via mylivescore.no og vår Facebook-side (småbilder og litt statuser). Linker til både livescore og Facebook-side finner du i venstremargen eller i toppen av denne saken.

- Husk at du kan legge inn dine egne sanger i vår Spotify-liste. Link finner du på vår Facebook-side.

- Så lenge det ikke skjer noe veldig spesielt, vil ikke nettsiden bli oppdatert før lørdag kveld/søndag. Vi vil legge ut sak om vinnerne, bronsevinnerne, turneringens lag, turneringens spiller etc.

- Vi deler ut premier til de tre beste lagene. Derfor oppmoder vi lagene om å være igjen til siste slutt.

Til slutt gjenstår det bare å ønske samtlige lag lykke til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar