SLO KNALLHARDT TILBAKE

Onkel Skrue hadde ikke de største forventningene til seg i går. Nicolai Rud & Co. slo knallhardt tilbake og vant gårsdagens vennecup.

Laget som består hovedsaklig av Skarbøvik-spillere var ikke nevnt som den aller største kanonen før turneringen, men i stedet som en outsider siden de hadde mistet et par spillere siden sist. Allerede fra start av i går viste det seg at Onkel Skrue fortsatt hadde kvaliteter.

Tre seiere og bare to baklengsmål var faktum etter gruppespillet. Så kom den viktige kvartfinalen. Innledningsvis viste Svarte drakter seg som et meget sterkt lag. Men Onkel Skrue var gjerrige som hovedpersonen selv, og slapp bare inn ett mål. To mål framover gjorde at laget var klare for semifinale.

Det ble det reprise av sist kamp mot Pølsefesten. Etter en jevn åpning fikk Onkel Skrue det første målet. Pølsefesten måtte framover, og åpnet seg fullstendig bakover. Til slutt endte det i envegskjøring motsatt veg.

Nykommeren FK Giske imponerte stort i går. Kenneth Kjevik banket inn mål og laget spilte god og morsom angrepsfotball. Målene rant til slutt inn. Derfor var det ventet en meget spennende og jevn finale mellom to gode lag.

Jevnt og tett ble det også i finalen. Først etter 10 minutter satte Sondre Kjølsøy inn 1-0-målet. To minutter senere avgjorde Nicolai Rud det selv etter en finale der FK Giske styrte en del av spillet. Men Onkel Skrue var kloke og spilte en taktisk god finale.

Dermed stakk de av med en fortjent seier under gårsdagens andre utgave av MX-Sports vennecup på Skodje. Dermed stakk Onkel Skrue av med premien på 2000 kroner fra NordicBet. FK Giske fikk på sin side et gavekort på Amfisenteret til en verdi av 1000 kroner.

Vi gratulerer og ønsker begge lag velkommen tilbake 21. januar!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar