VI ER TILBAKE UT I JANUAR

Vinterens andre utgave av MX-Sports vennecup på Skodje er unnagjort. Mens vennecup.com tar seg en pause håper vi påmeldingene strømmer inn til neste cup. Slik vil påmeldingen fungere.


Vi lar lagene som deltok denne gang få førsterett til å melde seg på. Denne førsteretten varer til søndag 18. desember, og påmeldingen MÅ skje til skodjeil@hotmail.com denne gang. Etter at denne fristen er gått ut lar vi resten krangle om de resterende plassene.

Som vanlig er det et makstak på 16 lag, så vi anbefaler folk om å melde seg på tidlig. Absolutt siste frist vil være 31. desember, men vi antar at turneringen vil være fyllt opp før den tid. Påmeldingsgebyret er som alltid 1000 kroner.


Siden dette drives på dugnadsbasis tar vennecup.com seg en pause for å late batteriene inn mot neste cup. Vi legger nok sporadisk ut et par saker - blant annet alt om grupper- og kampoppsett når det er klart, men er nok ikke tilbake for fullt før ei lita uke før neste turnering. Men vi legger som alltid ut litt statuser og oppdatering på hvem som er påmeldt på vår Facebook-side inn i mellom.

Ellers takker vi alle for en flott lørdag i Gomerhuset for denne gang. Hold formen ved like og hjertelig velkommen tilbake 21. januar. Vi snakkes!

5 kommentarer:

  1. Igjentek meg sjølv; Vennecupen er eit flott tiltak av A-lags gjengen samt nokre medhjelparar med Randi i spissen.
    Å samle ca. 150 ungdomar til rimelig fredelig kamppestrid med fotball ein laurdag er imponerande.
    So eit lite tips til slutt. Var innom hallen eit par timar under sluttspelet. Mykje fin fotball å sjå og fin stemning både på og utanfor bana.
    Det eg sakna som "utenforstående" tilskodar var informasjon. Om det er mulig bør speakertjenesta forbetrast mange hakk om de ynskjer at fleire skal stikke innom.
    Eg prøvde å finne ein skjerm med "Leif" oppdatering, som eg har heime, men der vart det berre vist ein uinteressant fotballkamp mellom nokre ukjende utenlandske lag :-)
    Lykke til med vidare satsing på Vennecupen!

    SvarSlett
  2. Takk for tilbakespill.

    Det er akkurat slike innspill vi trenger for å forbedre oss. Både det og et par andre ting skal vi prøve å forbedre til neste cup. Om vi klarer det er en annen sak :)

    Ellers var vi klar over dette problemet, og satte derfor opp en liten PC utenfor speakerbua som folk kunne følge med på. I ettertid ser vi at ikke alle var klar over dette.

    SvarSlett
  3. Mulig å få med jentene/damene?

    Dame/jentefotballen på Sunnmøre utgjer ca. 1/3 av herre/gutefotballen.
    Med 16 herrelag påmeldt sist burde det vel vere mulig å få til ei avdeling (4 lag) med damelag?
    Trur det ville ha blitt ein berikelse for Vennecupen.
    Ser at på Hareid sin grendacup er der påmeldt 7-8 damelag og 24 lag for menn, so det burde vel ikkje vere umulig å få jentene med også på Skøye.

    Hareid sin grendacup er forøvrig eit flott og tradisjonsrikt tiltak. Feilen med cupen er berre at spelarane på ytre søre ikkje har teknikk nok til å spele Futsal so dei ser seg nøydd til å sparke fortball, både ute og inne :)

    SvarSlett
  4. Fri og bevare meg vel. Jenter kan ha venninnecup.

    SvarSlett