MEGET INTERESSANT NYKOMMER

Vår offisielle gruppevurderinger fortsetter med gruppe B. Der finner vi en meget interessant nykommer.

1) FK Giske
Denne nykommeren har vi store forventninger til. Fotballdommer Mathias Kringstad er primus motor og overraskende nok keeper også. Men kan han egentlig spille fotball? Det gleder vi oss til å få fasiten på. Han kan i alle fall å organisere. På dette laget har han fått med seg KM-toppscorer Kenneth Kjevik -  han banket like godt inn hele 15 mål i sluttspillet. Så spørs det om han klarer å bli det når det venter skikkelig motstand. Likevel er faktisk den andre angriperen, Trond Brynestad vel så interessant. Ute burde han spilt på høyere nivå enn 3. divisjon (Volda), og inne er han et godt oppspillspunkt som mange som skal få slite med. Totalt - også foruten om disse - har dette laget meget gode kvaliteter offensivt. Spørsmålet er det defensive. Er Kringstad virkelig så god som han selv tror han er? Vi konkuderer foreløpig ikke om dette kan holde til seier til slutt, men avansement fra gruppen blir det nok garantert. Vi tror det blir som gruppevinner også.

2) Why always us?
Her har Adrian Håbet virkelig hevet seg rundt og fått med seg et brukbart lag. Består stort sett av gjengen som spilte futsal-KM for Norborg, minus Søviknes-brødrene. Men med Martin Sundnes på topp lukter det garantert en del scoringer. I lag med Håbet vil han nok gjøre en del motstandere svimmel. Ankepunktet til å ikke rangere dette laget helt på topp, er keeperplassen og forsvarsarbeidet. Vi er også meget spent på om Cato Longva vil forsove seg og vurderer å sette opp en egen odds på det. Dessuten kan det faktisk gå litt sakte framover med dette laget. Et lag som så absolutt bør kunne vinne gruppa, og som bør ha ambisjoner om å komme seg langt i sluttspillet.

3) Lerva Numner One

Ole Andre Særsten & Co. havnet i dødens gruppe sist, og så faktisk ut til å gjøre det denne gang. Men på grunn av trekkingen av Myrylla og Brødrene Sletting-Tennis kom det inn to nye lag. Det trodde vi lenge skulle øke sjansene til Særsten & Co. betraktelig (til slutt ble det bare litt). Vi tviler på de har mulighet mot Giske-gjengen, men med en god prestasjon - og et tett forsvar - kan det på en god dag holde mot Why always us? Har fått med seg en strålende spiller i Karl Peter Sjøholt, men det spørs om det fortsatt er litt for tynt og urutinert over Lerva Numner One. Men som sagt - kan fort overraske igjen og stjele andreplassen. Men vi tror egentlig mest på Why Always us? som laget heter.

4) Budagjengen
Et lag vi ønsker hjertelig velkommen som deltakere. Dette er framtiden, men foreløpig er det nok for tidlig for disse å hevde seg i det store selskap. Dette laget består stort sett av guttespillere på årets Skodje-lag, og vil nok overraske mange med kondisjon og ferdigheter. Det har Beite-disiplinen sørget for.  Problemet er at det ikke blir nok - det blir litt for spinkelt. Motbevis oss gjerne, men vi tror nok de trenger et par-tre cuper på seg til å spille seg opp på nivået til de andre lagene. Først da bør Bye, Mestad, Fylling og resten av gjengen ha ambisjoner om å danke ut resten av lagene.

I morgen vurderer vi gruppe C.

1 kommentar:

  1. E vel liten tvil om at Flipperdicks e sterkest faktisk!

    SvarSlett