REVANSJELYSTNE FAVORITTER

Onkel Skrue vartet opp med flott fotball sist, men rotet seg vekk i finalen. Nå går laget garantert for revansje. Her følger vurderingen av gruppe C.

1) Onkel Skrue
Dette laget vartet opp med flott fotball, og feide blant annet Pølsefesten lekende lett av banen i semifinalen på forrige cup. Overraskende nok rotet de seg vekk i finalen mot Flipperdicks og tapte på straffesparkkonkurranse. Med andre ord; møter dere Onkel Skrue er det om å gjøre å komme seg til straffer. Der var de nemlig elendige. Så hvordan ligger det an med laget denne gang? Nicolai Rud er som alltid med, og vil nok garantert stå for en del underholdning. Even Vestavik er som alltid bunnsolid, og både Johan Stormyr og Joakim Melingen har kvaliteter som gjør at de ville gått inn på de fleste lag. I tillegg er nok resten av gjengen også bra. I forhold til denne gruppa vil de vinne de fleste kamper om de er konsentrerte nok. Men det er ingen kamper som betyr walkover, og for å ta seg videre må man opp på et visst nivå. Om det holder videre i turneringen er vanskelig å si  - da må man prøve å holde seg unna for mye fiksfakseri. Samtidig er det hittil bare registrert seks spillere. Vi avventer derfor den endelige vurderingen om dette kan gå helt til topps. Tøffere enn sist blir det i alle fall.

2) Fiksdal City
De fleste tenker nok at dette er et lag det blir enkelt å slå. Det tror vi flere skal få erfare at det ikke er. Vi tror nemlig at Dag Nakken & Co. imponerer i sin vennecup-debut. Anført av eldsteblad Nakken, som holder koken på inneturneringer rundt juletider hvert år, vil nok Fiksdal City bli en hard nøtt å knekke for de fleste. Har nok ikke med seg allverden i antall spillere, men de fleste som er med holder et brukbart nivå og er godt samspilte. Simon Tomren vil nok stå for en rekke scoringer offensivt og overraske flere med sin teknikk. Bakover skal flere få slite med å utfordre Frank Nakken. I tillegg er det som kjent et stabilt godt lag som vi tror de fleste blir overrasket.  I forhold til offensive kvaliteter finnes det kanskje bedre lag enn Fiksdal City i denne gruppen, men vi tror erfaringen og klokheten defensivt gjør at dette laget avanserer til kvartfinalen.

3) Ålesund Thugs
Denne gjengen med talenter fra idrettsklassen ved Fagerlia har forsterket. Marius Ødegård og Thorbjørn Grytten er begge folk som har spilt i 2. divisjon i år. I tillegg vil folk bli imponert over de tekniske kvalitetene til Sondre Beiten og resten på laget. Laget har stort sett tatt seg videre til kvartfinalene, men der har det sagt stopp når man møter rutinert og litt eldre motstand. Vi tror denne gjengen er avhengig av å få flyten for at dette skal nå langt. Mot rutinerte karer som Onkel Skrue og Fiskdal City tror vi laget skal få det tøft. Vi tipper laget slipper inn for mange mål, og da blir det ikke avansement i en så tøff gruppe.

4) Shells Angels
Dette laget imponerte absolutt alle da en straffesparkkonkurranse hindret semifinale sist gang. Med sentrale spillere som Brede Waag og Ingve Stokkereit defensivt er det et lag som det er vanskelig å socre mål på. Spesielt siden entusiasme og arbeidskraft - anført av fotosjef Ferstad - helt utelukkende er den sterkeste kraften. Har forsterket med Torgeir Olsen og Kristoffer Østrem siden sist. Den mest spennende spilleren er kanskje likevel Sondre Leine, som vil leke seg med mange forvarsspillere om han først får flyten. Problemet er at det er for få kreative spillere framover. Vi tipper laget ikke scorer nok mål, og at vi allerede før gruppespillet er over får høre Ferstad skrike ut "faaaakern".

I morgen vurderer vi gruppe D. Fredag avslører vi hvem vi tror vinner andre utgave av MX-Sports vennecup på Skodje.

3 kommentarer:

  1. Dersom Fiskdal City kommer foran dette Thugslaget bør de faktisk nå ganske langt.Ålesund Thugs er mye bedre enn de har vært på de andre cupene!

    SvarSlett
  2. hjelper ikke alltid å være mye bedre når utgangspunktet ikke var allverden. hehe!

    SvarSlett
  3. Laget heter Fiksdal City, og ikke FISKdal

    SvarSlett