SLIK BLIR PREMIENE

MX-Sports vennecup på Skodje tilbyr selvfølgelig premier til lagene som virkelig gjør det godt. Her er premiene til lørdagens cup.


Som de fleste sikkert har fått med seg, har vi akkurat begynt å bruke en maratontabell. I den premieres de fire beste lagene. I tillegg kan vi friste med følgende premier lørdag:

1.plass:
Vi er godt fornøyde med å kunne tilby 2000 kroner til førstepremien. Premien gis ut av NordicBet, og må kun omsettes en gang før den tas ut. Det betyr samtidig at den fort kan mangedobles! I tillegg deler vi ut en flott pokal og 40 poeng i sammendraget.

2. plass:
Sist lovet vi gratis deltakelse til laget som kom på 2.plass. Tilbakemeldingen der var vel at akkurat det ikke betydde så veldig mye, for å si det sånn. I stedet har vi anskaffet et gavekort til samme verdi på Amfisenteret. Dermed kan laget i stedet bruke samme beløp et eller annet sosialt som kommer alle til gode. I tillegg deler vi ut 30 poeng i sammendraget.

3. plass:
Det skal selvsagt belønnes å vinne bronsefinalen også. Det betyr at selve finalen kan nytes med to varme pizzaer fra den lokale restauranten Toscana. Pizzaen bestilles og hentes av arrangøren slik den er på plass med en gang bronsefinalen er ferdig. I tillegg deler vi ut 20 poeng i sammendraget.

4. plass:
Det må være kjedelig å se på bronsevinnerne spise pizza etter å ha tapt finalen. Sørg med andre ord for å vinne denne. Taperen i bronsefinalen får nemlig bare med seg 10 poeng fra sammendraget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar