PØLSEFESTEN BØR GÅ VIDERE

Endelig er vår mye omtalte gruppevurderinger i gang igjen. Vi går rett på sak og kjører i gang vurdering av gruppe A.

1. Pølsefesten
Var nok et sterkere lag i fjor da de vant begge cupene. Men med litt dårligere treningsgrunnlag og langt bedre motstand skal nok Pølsefesten få det tyngre denne gang. Ser ut til å ha sluppet unna de virkelige storkanonene i gruppen. Har en bunnsolid keeper i Dag Indreeide - som kom på turneringens lag sist gang. Er gode bakover, men mangler kanskje det lille ekstra foran motsatt mål.

2. Kanishis
Omtrent hver gang skriver vi at dette laget har et uforløst potensiale. Denne gangen ser det ut til at laget stiller sterkere enn noen gang - og dermed tipper vi laget som outsidere. Har med seg gode innespillere som Kanishi, Skaare og Mjøs fra Vestnes. Kombinert med noen av Ravn sine bedre spillere kan dette bli bra. Ser også ut til å ha kuttet ut enkelte spillere.

3) Team Valder
Går for å være et godt innelag, men skuffet fælt under forrige vennecup. Ser ut til å ha fått samlet styrkene igjen, og er da en naturlig utfordrer. Men selv om de virkelig store kanonene mangler i denne gruppa, er det et jevnt, høyt nivå. Trolig blir det jevne og tette kamper som skiller hvem som går videre. Vi holder Pølsefesten og Kanishis som knappe favoritter til å knipe disse to plassene på grunn av rutinen. Se forresten opp for Erlend Skjong. God innespiller som ennå ikke har vært med på vennecupen.

4) Lærerlaget
Siden laget ikke er registert i mylivescore.no ennå, er vi litt usikre på hvem som deltar. Det teller ofte negativt i slike vurderinger, og derfor er det fort mulig vi blir både overrasket og sjokkert over hvem som mønstres. Laget er i alle tilfelle meldt på av Stig Arne Johannesen, som er lærer på Skodje Ungdomsskole. Siden laget heter Lærerlaget er det nok stort sett kolleger. Vi vet det er flere dyktige fotballspillere blant lærerne i Skodje kommune. Vi tipper laget presterer godt og spiller en del jevne kamper, men i dette selskapet skal de få slite med å ta seg videre.

Vi presenterer en og en gruppe fram til torsdag. Fredag avslører vi hvem vi tror blir vinner av MX-Sports vennecup nummer to for i år.

2 kommentarer:

  1. Ser ut til å være den svakeste gruppa, pølsefesten skulle slitt med å gå videre i gruppe C og D!

    SvarSlett
  2. Feil, både team valder og kanishi kan gå videre. Team Valder e ganske masse bedre enn sist (ser i hvert fall sånn ut) og e nok meir samspilt enn dei he vært tidligere. Det betyr en del inne!

    SvarSlett