VINN BRUKT OG SIGNERT LINDEGAARD-DRAKT

Du har neppe hatt større sjanse til å vinne en brukt og signert drakt av Manchester United-keeperen Anders Lindegaard. Lørdag får du en unik sjanse i Gomerhuset.

Vi har vært så heldig at Aalesunds Fotballklubb har gitt oss den ene drakten som Lindegaard brukte den sesongen han ble solgt til Manchester United. Med andre ord har du sjansen til å vinne drakten som han brukte for å overbevise den engelske storklubben til å kjøpe ham.

Så hvordan kan denne bli din? For 20 kroner loddet kan du være med i trekningen av drakten. Det beste av alt er at du kan ta så mange lodd du vil. Selv om vennecupen bruker å være godt besøkt, er det liten tvil om at sjansene sjelden har vært større for å vinne drakten. Loddsalget skal bli synlig i Gomerhuset, i alle fall i kafeterien.

Vi håper naturligvis at dette medfører at Gomerhuset blir endra bedre bedre besøkt - spesielt i sluttspillet av den yngre garde på Skodje. Derfor har vi besluttet å offentliggjøre vinneren rundt klokken 1715 i Gomerhuset. Dermed har du nok en god grunn til å ta deg en tur i Gomerhuset lørdag. I tillegg til god futsal og god stemning kan du altså vinne en drakt brukt av en Manchester United-keeper.

Med andre ord; møt opp i Gomerhuset, ta sjansen og vær med i trekningen av en signert og ikke minst brukt Anders Lindegaard-drakt! Kanskje blir det deg som blir ropt opp klokken 1715?

PS: Husk at vi bare tar kontanter i Gomerhuset denne dagen. Det gjelder både i kafeteriaen og i loddsalget.

4 kommentarer:

  1. Vi har vært så heldig at Aalesunds Fotballklubb har gitt oss den ene drakten som Lindegaard brukte den sesongen han ble solgt til Manchester United. Med andre ord har du sjansen til å vinne drakten som han brukte for å overbevise den engelske storklubben til å kjøpe ham.

    SvarSlett
  2. Altså en slitt aafk drakt?

    SvarSlett
  3. Han har no brukt den, så sikkert litt slitt ja.

    SvarSlett