VENNECUPEN ER FULLBOOKET

Det tok 12-13 timer denne gang. Cupen den 21. januar er allerede fullbooket. Her har du lagnavnene og info om betaling og gruppetrekking.


For det første: Det har vært en fryd å arrangere vennecupene hittil, med et par unntak. Det er irriterende å bruke mye tid på å kreve inn betaling. Derfor setter vi denne gang betalingsfrist allerede søndag 25. desember. Avgiften er på 1000 kroner og settes inn på kontonummer 3910.41.06122. Lagsjefen vil få informasjon om dette. Merk for all del betaling med lagnavn!

Siden vi har venteliste allerede er det utrolig viktig at dette blir gjort i tide. Ellers går plassen videre til neste lag! Dersom alle klarer å betale i tide, satser vi på å trekke grupppene fredag 30. desember. Med andre ord skal oppsett være ute senest 1. januar, men sannsynligvis før den tid også. I såfall har dere god tid til planlegging.

Den siste fristen som settes er registrering av laget i mylivescore.no. Denne blir satt minst ei uke før, ettersom vi har en spennende plan på gang som vi håper å realisere. Lagsjef vil få tilgang når det nærmer seg slik at lagene selv kan legge inn.

Som alltid har vi satt et makstak på 16 lag. Disse er påmeldt: Onkel Skrue, Pølsefesten, Flipperdicks, FK Giske, Team APA, Shells Angels, Ålesund Thugs, Why always us?, Lerva Numner One, Why always me?, Vasco de Fiasco, Bayer Lederhosen, Myrulla, Budagjengen, Kanishis Super Duper Lag og FK Sula.

For kort laginfo henviser vi til vår Facebook-side. Ellers kommer vi tilbake med oppsett og litt info så snart gruppene og kampoppsettet er klart. Som tidligere annonsert blir vennecup.com først oppdatert - som tidligere tradisjoner - fra og med den 5. januar. Da blir det som vanlig fullt kjør med gruppevurderinger og alt mulig!

1 kommentar:

  1. "I beste laget" må rettes til FK Sula - som laget heter heretter. Består av spillere fra alle de tre fotballklubbene på Sula: LIL, MSIL og FIL.
    jh

    SvarSlett