VI TROR PÅ NOK EN NY VINNER

Vi skrev forrige gang at nivået trolig ville bli «all time high», det ble det. Denne gang tror vi nok en gang at nivået vil stige ytterligere og at flere favoritter vil måtte kjempe hardt for avansement allerede i gruppespillet! Slik vurdere vi sluttspillet.

Basert på våre gruppevurderinger, som vi har lagt ut tidligere denne uka, har vi regnet oss fram til hvem som kan møte hvem. Her er vår dom over hvem vi tror stikker av med de gjeveste pokalene og premiene under lørdagens cup.

1.-plass: FK Giske
FK Giske tapte som kjent finalen sist, men har forsterket laget før denne turneringen. Blandt andre en som i fjor deltok på et annet vinnerlag har blitt hentet inn, nemlig Rune Haugen. Samtidig går ryktene om at laget fra Giske sliter med skadeproblemer på viktige spillere, men dette er fortsatt ikke bekreftet. Men kan det ha seg slik at erstatterne er vel så gode? Både Haugen og Jørgen Sørnes har i alle fall solid inneerfaring. Det er uansett ingen tvil om at dette laget besitter kvaliteter som kan føre de helt til topps om de har en god dag. Så gjenstår det å se om de lever opp til forventningen? Vi tror  det.

2.-plass: Kanishis
Laget stiller sterkere enn noen gang, etter en noe skuffende innsats ved forrige turnering. Bunnsolide spillere som Simon Tomren og Frank Nakken vil styrke et allerede godt lag. Dersom de får kollektivet til å fungere, i tillegg til den defensive kynismen og tryggheten, tror vi det vil være godt nok til å tukte de regjerende mesterne i en eventuell semifinale.

3.-plass: Onkel Skrue
Den regjerende mesteren gikk helt til topps etter en imponerende turnering i desember, og stiller med omtrent det samme laget som sist. Et solid futsal-lag uten spesielle svakheter. Spørsmålet er om det holder når de andre lagene nå har hentet ytterligere fortserkninger? Vi er usikre, og tror derfor at de ryker i en tøff semifinale mot Kanishi og co. Men det kan fort bli jevnt, og med marginene på sin side har de selvsagt også kvalitetene til å gå helt til topps - nok en gang.

4) Myrulla
Nok en gang har vi store forventninger til dette laget, som ikke helt har fått utløp for sitt potensiale. Dersom spådommene i gruppevurderingene våre inntreffer, vil det Norborg-baserte laget med to blad Søviknes i spissen møte Pølsefesten til nok en dyst. To lag som har møttes flere ganger på parketten i vinter, med ulike utfall. Denne gangen tror vi at Myrulla - som utvilsomt har gjort et scoop i å hente inn Geir Roar Gamlem - trekker det lengste strået i en kvartfinale, før det stopper opp mot turneringens favoritter.

Utover disse fire lagene er det absolutt flere lag som kan nå langt på en god dag. Pølsefesten har to tredjeplasser så langt, Flipperdicks var sesongens første vinnere, Why Always Us? har offensive spillere som garantert vil spille fin fotball og score mål uavhengig av motstander. Bayern Lederhosen vet vi lite om og FK Sula har utvilsomt samlet et lag bestående av solide fotballspillere. Sistnevnte er for øvrig et meget farlig lag om de først får flyten. Vi er litt usikre på det, og tør ikke å satse for mye penger på dette laget umiddelbart.

Det blir uansett mange tøffe bataljer, fine mål og morsomme situasjoner. Vi gleder oss!

Med dette gjenstår det bare en ting; lykke til på lørdag, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar