GRUPPE C: SATSER TUNGT I DØDENS GRUPPE

FK Giske tapte knepent sist. Det har de åpenbart ikke tenkt å gjøre igjen. Her er vurdering av gruppe C.

Vi går rett på sak.

1.-plass: FK Giske
Denne gjengen har altså ikke tenkt å la Onkel Skrue stikke avgårde med en knepen seier denne gangen også. For å forsikre seg mot det har man vært aktive på overgangsmarkedet; blant annet er de to profilerte Volda-spillerne Rune Haugen og Steffen Oksnes Elde hentet inn. Kombinerer du disse inn på et lag som allerede har spillere som Kenneth Kjevik og Jonathan Jacobsen, vet du at det blir bra. Får dette laget kollektivet til å stemme, tror vi dette kan nå veldig langt. Selv om et bilde viser at Mathias Kringstad kanskje var litt feilplassert en eller annen gang i finalen, viste han at han faktisk kan mer enn å være dommer.l. Og etter det vi vet, er han også svært interessert i å revansjere andreplassen fra sist. Vi spår gruppeseier og en lang dag i Gomerhuset for dette laget.

2.-plass: Flipperdicks
Det mest rutinerte og samspilte laget i cupens historie, Flipperdicks, hadde trommet sammen et på papiret meget sterkt lag sist. Det endte i en noe skuffende 4.-plass. Denne gang ser det ut til at de har gått tilbake til suksessformelen med litt færre spillere. Samtidig har blant andre Stian Hellevik fått en innecup ekstra på samvittigheten, og Adrian Hagerup ryktes sjukdomsfri. Bakerst er Marius Halvorsen en god innekeeper. Totalt sett har dette laget en jevnt, god tropp. Vi tror laget kniper andreplassen. Om laget går helt til topps er vi usikre på, men det vi er trygg på er at samtlige lag skal slite med å slå Flipperdicks ut av turneringen.

3.-plass: Why always us?
For å ta det med en gang: Ja, vi tror faktisk dette laget med spillere som Adrian Håbet, Kristoffer Hildrestrand og Martin Sundnes ryker ut. Vi tror nemlig at denne gjengen har havnet i dødens gruppe. Og på grunn av manglende defensive kvaliteter - og det faktum at laget ikke har keeper enda - vippe det hele i gal retning. At dette laget kan varte opp med feiende flott angrepsfotball er vi ikke i tvil om, men mot kynisk motstand i Flipperdicks og FK Giske tror vi dette blir for tynt. Dermed spår vi en tidlig exit for Why Always us?

4.-plass: Shells Angels
Sorry, Sigve Ferstad, men dere har nok havnet i den tøffeste gruppa av alle. Greit nok at dere har Brede i mål og at Ingve Stokkereit leder an et godt og hardtarbeidende forsvar. Men i dette selskapet tviler vi på at dere scorer nok mål til å plukke poeng. I såfall må Sondre Leine og et par av de andre offensive spillerne virkelig glimte til. Det kan de for så vidt gjøre, men på en normal dag tviler vi på at dere går videre i denne gruppen. I stedet sier vi bedre lykke i trekningen neste gang!

I morgen vurderer vi gruppe D.

3 kommentarer:

  1. Tenk at Shells Angels er tippet til fjerdeplass...

    SvarSlett
  2. Shells Angels har ett mye større register å spille på enn for eksempel flipperdicks.

    SvarSlett