ONKEL SKRUE TIL TOPPS - IGJEN!

Etter en lang og spennende dag i Gomerhuset, var det nok en gang Onkel Skrue som stakk av med seieren. Vennecup.com gratulerer gjengen fra SIF.

Nicolai Rud & Co. vant finalen 4-2 over Flipperdicks. To mål av Johan Stormyr, ett av Even Vestavik og ett av Rud selv sørget for seieren. Flipperdicks mål ble scoret av Adrian Hagerup - samt et selvmål.

Onkel Skrue innledet turneringen med to strake seiere - og hele 10-1 i målforskjell etter å ha møtt god motstand. I den tredje kampen ble det litt overraskende 2-2 mot Budagjengen, men vi antar at Skrue fort hadde vunnet den kampen om det virkelig var noe som stod på spill.

I sluttspillet holdt faktisk Bayer Lederhosen på å gjøre det store mot Onkel Skrue. Et par minutter før slutt hadde Lederhosen en kjempesjanse til å gå opp til 2-1, men i stedet kontret Joakim Melingen & Co. inn to kjappe mål. Deretter ble FK Sula slått 1-0 i semifinalen. Så var det altså finale mot Flipperdicks.

Totalt sett var det liten tvil om at Onkel Skrue var det beste laget. Totalt slapp de bare inn seks mål - og scoret samtidig 20 mål. Gjengen er godt trent, samspilt og har matchvinnere i alle ledd. Et godt lag som vi enkelt kan gratulere med seieren.

I bronsefinalen ble FK Sula for sterke for Pølsefesten. Mål av Glenn Sagdahl, Johan Valsson og Andreas Havnegjerde sørget for en komfortabel 3-0-seier for nysatsingen fra Sula. Her hadde Jostien Håland definitivt skrapet sammen et godt lag, bestående av flere av de beste Langevåg- og MSIL-spillerne.

Laget var utvilsomt det mest fysiske laget på cupen, og det gjorde at det ble et par meget spennende kamper med laget involvert. Spesielt kvartfinalen mot FK Giske, der det ble vel ampert. Som arrangør burde vi nok hatt en mer erfaren dommer her, men alle skværet opp, beklaget seg og forlot hallen i godt humør. Dermed kan vi ta lærdom av det på en positiv måte til neste gang.

For ellers var FK Sula og resten av de deltakende lagene med på å lage et kjempearrangement i Gomerhuset. 16 lag av stort sett bra kvalitet deltok, og vi fikk sett drøssevis av lekre detaljer. Hvem glemmer ikke Eirik Høiviks fantastiske brassespark i krysset? Eller at gode lag som Myrulla og Kanishis skuffet totalt?

Ellers gikk speakertjeneste, kampprogram, dømming og kiosksalg strålende.

Vi takker for nok en vel gjennomført turnering, og retter en stor takk til deltakere, publikum og frivillige for å ha bidratt til dette. Dermed gjenstår det bare å ønske lagene tilbake til ny turnering 25. februar.