GRUPPE B: VANT SIST - BLIR GRUPPEFAVORITTER NÅ

Onkel Skrue ble ikke sett på som den gjeveste utfordreren sist. Denne gang kan de forvente full skjerping fra motsatt banehalvdel.


Vi går rett på sak og vurderer gruppe B:

1.-plass: Onkel Skrue
Dette laget har blitt en tradisjon i vennecupene på Skodje. I det siste har det også blitt en tradisjon at de har gjort det godt. Det hele toppet seg sist da laget like så godt gikk til topps etter en jevn og spennende finale mot FK Giske. Denne gang ser det ut til at Onkel Skrue stiller med tilnærmet samme lag som sist. Det betyr at solide innespillere om Even Vestavik og Nicolai Rud - som kom på turneringens lag sist - er med. Laget består ellers av nesten utelukkende Skarbøvik-spillere, og er dermed et jevnt besatt lag. Laget er godt trent og har spilt mange cuper i lag, og blir en naturlig utfordrer til å vinne hele turneringen. Vi tror laget i alle fall tar seg enkelt videre fra gruppen.

2.-plass: Myrulla
Myrulla er endelig tilbake på vennecupen - og har tilsynelatende skrapet med seg et ganske godt lag. Dette laget bør ha som ambisjon å bli blant de fire beste. I futsal er en god keeper svært viktig, og her har Kristian Søviknes fått med seg Geir Roar Gamlem. Han vil garantert være blant turneringens beste. Ellers består dette laget stort sett av flere av Norborgs antatt bedre spillere. Kristoffer Søviknes er x-faktoren framover på banen. Spørsmålet er likevel om det er nok offensiv kraft i dette laget til å gå helt til topps. Vi tror laget går videre og kan nå semifinalen, men vi tviler på at det når helt til topps.

3.-plass: Vasco de Fiasco
Velkommen skal dere være, Vasco de Fiasco. Dette laget til Enis Maksumic blir garantert et frisk pust under lørdagens turnering. For mange er dette nok ukjente navn, men her finner vi flere som fortsatt burde spilt oppe i divisjonssystemet. Felles for de fleste er at de har kuttet ut med fotballen i tidlig alder - selv om flere nok hadde gjort det bra i Brattvåg-fotballen den dag i dag. Ellers noterer vi oss at laget har med seg et par eksperter på innefotball; Werner Ellingsæter og Arnel Colic. Spesielt sistnevnte er det verdt å se opp for. Tar du fra denne mannen ballen er du god. Med Arnel Colic i storform har du en potensiell toppscorer. Får han med seg resten av laget, kan dette laget både gå videre og nå langt. Men da skal man ha dagen. Vi tror det ender i en kjedelig 3.-plass i denne relativt tøffe gruppen.

4.-plass: Budagjengen
Sist turnering tør vi å påstå at dette var laget som imponerte og gledet mest. Laget består stort sett av spillere fra det som var fjorårets talentfulle guttelag til Skodje IL. Spillere som Marius Fylling og Sigmund Mestad stod fram og var meget positive. I tillegg har man fått med seg spillere som Sondre og Lars Even Beite. Denne gang oppfordrer vi folk til å se opp for nyinnflytteren Håkon Opsal. Han er ny på laget og ny i bygda. Men selv om han er ukjent med territoriet, er han slett ikke ukjent med å score mål. Til tross for at dette laget har ganske mange gode fotballspillere, blir det nok for spinkelt og ungt foreløpig. Her snakker vi framtidens fotballspillere. Men en slik turnering gir verdifull erfaring, og på sikt vil nok dette laget kunne hevde seg blant de beste.

I morgen vurderer vi gruppe C.

3 kommentarer:

  1. Vasco de Fiasco slår Myrulla, merk mine ord. Og Myrulla slår fort Siffolket over en enkelt kamp!

    SvarSlett
    Svar
    1. Tror nok de aller fleste vet at Onkel Skrue kommer til å stikke av med seieren denne gangen også!

      Slett
  2. Scott Fellows, er det han som er med AafK på treningsleir eller er det broren?

    SvarSlett