TOPPSCORER OG TURNERINGENS BESTE

Ingen over - ingen ved siden. Onkel Skrues Joakim Melingen scoret både flest mål og var den beste spilleren ifølge vår vurdering.


Med dette kårer vi dermed Joakim Melingen til turneringens spiller i den tredje utgaven av MX-Sports vennecup på Skodje. Austevoll-spilleren - som for tiden trener med Skarbøvik - var i storform og scoret hele 12 mål.

Samtidig jobbet han godt defensivt. Målene han scoret kom etter flott spill og gode enkeltmannsprestasjoner - ikke utelukkende etter enkle såkalte gratismål. Med andre ord var Melingen en tovegsspiller, som totalt sett imponerte juryen mest av alle de snart 150 deltakerne.

Vi gratulerer dermed Joakim Melingen med tittelen som turneringens spiller i den tredje utgaven av MX-Sports vennecup på Skodje.

PS: Siden vi ikke kjenner alle spillerne - og ikke alle hadde riktig nummer (noen hadde faktisk feil nummer) - oppsto det litt kluss med registrering av målscorerne i mylivescore. Det gjorde at nevnte Melingen i ettertid kom opp i 12 mål. Dermed stakk han også avgårde med toppscorertittelen.

1 kommentar:

  1. Fortjent, men synes nr. 2 på Onkel Skrue var en meget god utfordrer! Ofte en viktigere spiller!

    SvarSlett