TILBYR ODDS PÅ VENNECUPEN

Vi lovet deltakerne våre en overraskelse dersom lagene ble tidlig registrert i mylivescore.no. Nå kan vi stolt fastslå at den neste vennecupen har havnet på oddskupongen.

Vår samarbeidspartner NordicBet - som ofte tilbyr odds på forskjellige events her på Sunnmøre - har satt seg ned og laget til vinnerodds på hvert eneste lag som deltar på vennecupen lørdag.

Det betyr ekstra spenning for de som tar turen til Gomerhuset lørdag. Nå kan det faktisk være mer enn bare heder og ære som står på tapeten for enkelte. Vi er i alle fall godt fornøyd med at NordicBet har satt odds på cupen, og mener det gir det hele en ekstra underholdningsbit som vi setter pris på.

Ser vi nærmere på oddsen, kommer det fram at NordicBet tror FK Giske er favoritt til å vinne med 2,30 i odds. Sist gangs vinner Onkel Skrue blir sett på som hovedutfordreren - med sine 2,35 i odds. Deretter kommer utfordrerne i Flipperdicks og Kanishis med fem i odds.

Fullstendig oddsoversikt finner du HER!

Nedover kommer lagene på rekke og rams, helt til Vasco de Fiasco på sisteplass. Det laget må sies å være en skikkelig outsider. For med spillere som Arnel Colic på laget har de fått hele 55 i odds - og sees dermed på laget med dårligest sjanser lørdag.

PS: Også hovedpremien lørdag stammer fra NordicBet. Vinnerlaget får tilført 2000 kroner på sin spillkonto.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar