HER ER TURNERINGENS STJERNELAG

Drøssevis av talentfulle spillere deltok på gårsdagens utgave av MX-Sports vennecup. Her er femmeren vi mener gjorde det aller best.

Vi går som vanlig rett på sak.

Turneringens keeper:

Anders Kroken, Flipperdicks
Kom inn som erstatter for en skadd Marius Halvorsen. Vartet opp med flere gode redninger, og slapp bare inn fem mål før finalen. Er ekstremt god på å sette i gang spillet og skaper en rekke mål på grunn av det.

Forsvarsspillere:

Viglundur Einarsson, FK Sula
Bunnsolid forsvarsspiller som i tillegg kan sette i gang spillet med sin solide høyrefot. Har fysikk som de fleste andre kan misunne ham, og er fotballklok og utrolig vanskelig å passere med ball.

Sigmund Mestad, Budagjengen
Toneangivende på overraskelseslaget Budagjengen. Jobber knallhardt, får med seg lagkameratene og har i tillegg god teknikk. En unggutt vi kan vente oss mye av  framover.


Angrepsspillere:
Joakim Melingen, Onkel Skrue
Scorer hele 12 mål og viser med det at han er en god spiller. Men ikke mange av disse er såkalte gratismål. Jobber bra defensivt, viser lekre tekniske detaljer og varter opp med en rekke flotte enkeltmannsprestasjoner.

Stian Hellevik, Flipperdicks
Skuffet under forrige cup, men var åpenbart bedre forberedt denne gang. Jobber godt, drar vekk spillere og spiller opp lagkompisene. Er god med ball og scorer dessuten en del mål.

HER finner dere komplett oversikt over hvem som har vært med på stjernelaget hittil.

5 kommentarer:

  1. Bra lag dette. Jeg synes vel at 2-ern på Onkel Skrue skulle komplettert Villi i forsvaret. Men ellers enig i laget.

    SvarSlett
  2. Ja enig! Det er vel litt rart å ikke ha med Rud på denne?

    SvarSlett
  3. Rud var mye bedre sist. Da var han kanskje turneringens beste.

    SvarSlett
  4. Hvem er det egentlig som kårer dette laget?

    SvarSlett
  5. Vi plukker ut en jury hver gang. Denne gang besto den av speaker Espen Alstad, tilskuer Bjørnar Aure, Eirik Hjelvik, Vegard Hjelvik og Eirik Høivik.

    SvarSlett