LESERNE: - ONKEL SKRUE ER FAVORITTER

Leserne har nok en gang talt; denne gang er det Onkel Skrue som har fått flest stemmer. Før forrige cup levnet leserne SIF-gutta små sjanser, men etter en imponerende innsats og fortjent seier, har de omvendt tvilerne og fått 28% av stemmene.


Den største utfordreren blir forrige turnerings favoritter og finalemotstander, FK Giske, i følge meningsmålingen. Laget har styrket laget om vi skal legge til grunn det innmeldte mannskapet på mylivescore. Om det er resultatet fra finalen sist, eller rykter om skadetrøbbel som gjør leserne usikre, vites ikke. Men denne gang har laget bare mottatt 21% av stemmene.

Outsideren er Kanishis. 12% av stemmene har gått til det nykomponerte mannskapen, som på papiret er betydelig styrket i forhold til forrige turnering. Så gjenstår det å se om de kan levere når det virkelig gjelder.

Flipperdicks har åpenbart ikke imponert tilstrekkelig, selv om de allerede står med en seier og ligger på en sterk andreplass på maratontabellen. Fattige 4% tror Hellevik og brødrene Hagerup.

I tillegg går hele 33% av stemme til «noen andre». Hvilke av de resterende lagene leserne har i tankene, er det vanskelig å si. Men FK Sula, Why always us?, Myrulla og Pølsefesten kan nå langt på en god dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar