VENNECUP.COM TAR SEG EN PAUSE

Nok en turnering er gjennomført med suksess. Nå tar vi oss en pause for å forberede oss fram til neste cup 25. februar. I mens håper vi lagene benytter muligheten til å melde seg på neste cup.

Fram til førstkommende onsdag, den 25. januar, vil lagene som var med denne gang ha forhåndsrett til å melde seg på. Ønsker dere å være garantert plass i februar, er det bare å sende en mail til skodjeil@hotmail.com.

Dersom det fortsatt er ledige plasser etter denne fristen, vil vi åpne påmeldingen for nye lag. Trolig vil denne fristen være fram til søndag 12. februar. Så snart lagene har betalt inn deltakeravgiften, vil vi sette opp puljene og legge disse ut på nett.

Inntil videre tar vennecup.com seg som vanlig en liten pause. MX-Sports vennecup arrangeres på dugnadsbasis, og derfor trenger vi å lade batteriene. Vi kommer selvsagt tilbake med informasjon om grupper, kampoppsett og annen nødvendig info - blant annet hvem som er påmeldt - når tiden er inne for dette, men den vanlige oppkjøringen - med massevis av saker - skjer som vanlig først uka før turneringen. Det vil si fra og med mandag 20. februar. Men kampoppsett og sånt må vi få ut før den tid - og forhåpentligvis rundt 12. februar.

Vennecup.com tar seg en pause, men vi vil selvfølgelig tenke videre på hvordan vi skal utvikle cupen enda ytterligere. Sist fikk vi klare tilbakemeldinger om at bedre speakertjeneste og vasking av gulv var ønsket. Det føler vi at vi tilfredsstilte og vel så det denne gang.

Vi føler arrangementet var bortimot optimalt, med unntak av at det ble litt ampert i den ene kvartfinalen. Men alle skiltes som venner, vi gjorde oss ytterligere erfaringer og er trygg på at vi skal forbedre enkelte ting fram mot 25. februar. Samtidig er vi som alltid svært åpne på at vi ønsker tilbakemeldinger; gi det enten på skodjeil@hotmail.com eller i kommentarfeltet her.

Ellers takker vi både frivillige, deltakere, dommere, publikum, foreldre og alle dere andre for å ha bidratt med en positiv innstilling slik at det nok en gang ble en suksessfylt cup.

Vi snakkes! Inntil videre oppfordrer vi dere til å like vår Facebook-side der vi legger ut en og annen status med jevne mellomrom. Blant annet er det godt mulig det dukker opp et bilde eller to fra både Sunnmørsposten og Bygdebladet i løpet av de nærmeste dagene! Facebook-siden finner du HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar