GRUPPE A: SOGNINGER BLIR UTFORDRERE

Tradisjonen tro starter vi med vår gruppevurderinger fem dager før det braker løs. Her får dere gruppe A:


Vi går som vanlig rett på sak:

1.-plass: Pølsefesten
Etter to strake tredjeplasser på rad, er det liten tvil om at dette laget har opparbeidet seg en viss respekt i vennecup-sirkuset. Ser ut til å ha unggått de største kanonene i gruppespillet, og blir dermed å regne som favoritt i denne gruppa. Mens andre lag har forsterket en del siden sist, ser det ut til at Pølsefesten i stedet mister en spiller - Andre Willumsen. Om laget ikke når helt til topps, er det i alle fall et lag som bør komme seg til kvartfinalen. Og derifra kan som kjent alt skje.

2.-plass: Team APA
Dette laget debuterte i forrige cup med å bli slått ut på målforskjell. Siden er laget blitt splittet i to - den ene delen har meldt seg på som FK Sula. Team APA består nå av en del byfolk, med Rollons storscorer Daniel Gjerde i spissen. Får han flyten inne blir det fort mange mål. Det kan det også bli på Frederik Ytterlid. Som yngre var han en vanvittig måltjuv på inne-KM. Men spørsmålet er om han har holdt formen ved like? Vi får se!  Laget har også  med seg flere SIF-spillere, og vil nok til slutt bestå av et jevnt og godt besatt kollektiv. Laget vil imidlertid være helt ferske i lag, og vi tror nok ikke at laget vil kunne gå helt til topps.

3.-plass: Bayer Lederhosen
Her begynner vi å snakke om spennende saker. Da laget ble meldt på, ble laget skrytt opp som et lag som tidligere hadde vunnet en rekke inneturneringer i Sogn og Fjordane. Det gjør at vi har visse forventninger. På en annen side - var det litt for mange år siden? Vi vet dessverre litt for lite om dette laget til å vurdere om de kan kjempe helt i toppen. Vi har en mistanke om at storhetstiden kanskje er forbi, og tør ikke annet enn å tippe Ronnie "el gordo" Haug og Bayer Lederhosen på en tredjeplass i denne gruppa.

4.-plass: Lerva Numner One
Bestandig tøffe grupper - og bestandig tidlig utslått. Vennecupene og Lerva Numner One har foreløpig ikke vært noen suksess. Nå skal det riktignok sies at nivået har blitt såpass høyt at du som regel alltid får minst to meget gode lag i hver gruppe. Også denne gang tror vi Lerva Numner One skal opp mot forholdsvis motgang. Selv om laget har forsterket, blant annet med Emil Emerson og Utvikas egen Are Lausund, tror vi Lerva-gjengen skal få slite med å ta mange trepoengere i denne gruppen. Dermed konkluderer vi nok en gang med en tidlig exit for laget med de flotte draktene.

I morgen skal vi vurdere gruppe B.

3 kommentarer:

  1. Er det dette laget fra Sogn og fjordane som var med på castrol cup? Isåfall er det bare å gi opp seieren for resten..

    SvarSlett
  2. Hvorfor har en bare fire lag med i meningsmålingen?

    SvarSlett