GRUPPE D: HER SATSES DET, KANISHI

If you can't beat them - join them. Slik ser det i alle fall ut til at Kanishi og Team Rekdal har tenkt. Her er vurdering av gruppe D.

1.-plass: Kanishis
Tony Ellingsen har nemlig trommet sammen de beste spillerne fra både Team Rekdal og Kanishis til å bli et meget slagkraftig lag. Spillere som Simon Tomren, Vegar Skare, Frank Nakken og Tommy Kanishi selv har alle spilt for - eller vært jaktet av - klubber høyere opp i divisjonssystemet. Heller ikke resten av laget er noe å kimse av, her er det kvalitet i de fleste ledd. Spørsmålet denne gang er samhandlingen og det kollektive generelt. Vil man klare å stå imot om det begynner å gå galt? Og hvordan er det i forhold til keeper. Tony har spilt ute, skal han plutselig stå i mål? Et par spørsmålstegn er der, men Kanishis har uansett et sterkt og slagkraftig lag som bør vinne denne gruppa og nå meget langt i sluttspillet.

2.-plass: FK Sula
Team APA bestod av to deler sist - en gjeng skrapet sammen av Arne Per Andersen og en av Jostein Håland. Sistnevnte mente tydeligvis at han kunne skrape sammen et mye bedre lag på egenhånd, og startet umiddelbart jakten innenfor Sulas grenser. Med Glenn Sagdahl, Kent Robert Sørheller og resten av gjengen på FK Sula har man et gjennomgående godt lag. De svake leddene er fraværende, og gjør at man bør ha som mål å utfordre de aller beste lagene. Igjen er det spørsmål om inneform. Av disse er det nok bare et fåtall som regelmessig har spilt inne. Men får disse flyten, ja, da kan det nå langt.

3.-plass: Tika-Taka FC
Etter å ha stått over forrige cup, er denne gjengen - som stort sett består av Ørskog-folk, tilbake i vennecup-sirkuset. På papiret er det nok et litt svakere lag enn sist, men husk at denne gjengen har spilt mye innefotball. Bakerst er det vanskelig å score på Stein Erik Barlindhaug. Foran seg har han flere hardtarbeidende spillere - krydret med den meget gode innespilleren Karl Peter Sjøholt. Vi tror i utgangspunktet at dette laget skal slite med å komme seg videre og nå virkelig langt, og plasserer gjengen derfor på en 3.-plass i denne gruppa.

4.-plass: Ålesund Thugs
Dette laget leverte en nærmest katastrofal cup sist. Nå har nesten hele laget blitt skiftet ut. På papiret skal det i utgangspunktet ikke være bedre, men inne er det mye rart som teller. Har du en hardtarbeidende gjeng og en god keeper når du rett og slett langt. Får denne gjengen inn denne kynismen, ser vi ikke vekk i fra at laget kan oevrraske. Men i denne tøffe gruppa tror vi laget skal få slite med å ta seg videre. Vi tror faktisk at det ender i nok en jumboplass.

I morgen avslører vi hvem vi tror går helt til topps i lørdagens cup.

2 kommentarer:

  1. Tvila du på keeper ferdighetene mine herr Hjelvik?

    SvarSlett
    Svar
    1. Jeg har da vel ingenting med dette her å gjøre, jeg...

      Slett