DISSE VANT RUNDENS FAIR PLAY-PRISER

De fleste forbinder FK Sula med en fysikk, temperament og en voldsom vinnervilje. I dag vartet de dessuten opp med skikkelig Fair Play også.

På litt morsomt vis delte Andreas "Mini" Havnegjerde ut en flott Twist-pose til dommerlegenden Odd Arne Grande før turneringen virkelig kom i gang som en slags unnskyldning for at han var noe hissig under den siste cupen i fjor.

Det er imidlertid ikke det som er hovedårsaken til at FK Sula får en av to Fair Play-priser for denne turneringen. Da FK Sula røk ut av kvartfinalen etter å ha tapt mot Grandiosasambosa, hadde nok de fleste vært ganske irritert på en av dommerne som ikke så an en fordel som ville ført til utligning fem minutter før slutt.

Dommeren la seg langflat, og det var en unnskyldning FK Sula aksepterte uten å mukke. De gikk rett og slett ut av turneringen med flagget til topps. FK Sula var ellers hyggelig innstilte overfor arrangør og er dessuten meget engasjert og bidrar til at cupen blir en flott opplevelse. Sangen som Jostein Håland står bak er en bekreftelse på dette.

Som takk for dette får FK Sula - ved Jostein Håland - på neste cup utlevert en flott genser sponset fra Sparebanken Møre, i tillegg til to fotballer. Vi gratulerer.

Den andre Fair Play-prisen som vi deler ut i denne cupen har vi valgt å gi til en frivillig. Hele jobben er riktignok ikke fullført, men når Preben Alexander Jensen får lagt ut bildene fra kveldens turnering kommer han til å glede drøssevis av dagens deltakere, i tillegg til flere andre folk.

Preben spiller ikke fotball selv, er ikke særlig engasjert i Skodje IL - men har likevel blitt en særdeles viktig bidragsyter under Vennecupene på Skodje. Mangler vi en person i speakerbua, er han rask ved å ta på seg oppgaven. Preben er en type vi trenger for å gjennomføre turneringa.

Du får en genser du også på neste vennecup, i tillegg til en fotball. Om det er en drømmegave har vi litt tvil om, men vi ønsker i alle fall å sette pris på at vi har så hyggelige medarbeidere.

Vi gratulerer alle sammen, og minner ellers om at vi etter årets versjon av MX-Sports Vennecup skal kåre et Fair Play-lag som får en bag med utstyr sponset av Sparebanken Møre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar