VI SKAL KÅRE ÅRETS FAIR PLAY-LAG

Dersom du eller ditt lag praktiserer skikkelig fair play, kan du fort bli belønnet med en eller flere flotte premier under MX-Sports Vennecup på Skodje.

Vi har nemlig fått en del flotte premier fra Sparebanken Møre som vi ønsker å dele ut. Siden hele konseptet bak MX-Sports Vennecup på Skodje er bygget på et godt samarbeid mellom samtlige parter, der Fair Play og gode holdninger må stå i fokus, har vi bestemt oss for å belønne de som er aller flinkest på dette feltet.

Derfor har vi bestemt oss for å gi ut en hovedpremie - i tilegg til flere små.

Det laget som vi mener praktiserer fair play i løpet av årets fire turneringer, vil få en flott bag fra Sparebanken Møre. Oppi den bagen vil det blant annet ligge ni flotte T-skjorter - som kan fungere utmerket som en flott draktsett i lignende anledninger. I tillegg får dere et flott drikkesett fra Sparebanken Møre.

Hovedkriteriet er først og fremst god oppførsel, gode holdninger og hyggelig innstilling overfor dommere, medspillere og arrangører. Få gule og røde kort er selvfølgelig å foretrekke.

I tillegg til dette, vil vi ved hver cup dele ut et par premier til enkeltpersoner som markerer seg i forbindelse med cupen. Vi har seks flotte gensere og ti flotte baller som skal deles ut. Disse vil vi dele ut i forbindelse med de fire cupene, og det kan like godt gå til en publikummer som til en deltager som har gjort noe positivt under cupen.

Vi har blant annet en rekke faste publikummere som stadig trår til når vi trenger det som fortjener en påskjønnelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar