VELKOMMEN TIL GOMERHUSET

Pokalene er på plass, det meste er rigget og alt er klart for vinterens første utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje i morgen. Første kamp går av stabelen 11.00.


Dermed gjenstår det bare å ønske deltakere, frivillige og publikummere til Gomerhuset. Vi tar sikte på å åpne opp hallen senest 1015. Tar vi ikke feil er huset åpent allerede før det også.

Første kamp sparkes i gang 11.00, og det er ventet skyhøyt nivå på flere av de 16 lagene som er påmeldt. Finalen går av stabelen litt over klokken 19.00.

Vi byr på speakertjeneste, et rikt kioskutvalg og god stemning i Gomerhuset. Vi håper dermed at flere Skodje-bygdere tar seg en tur innom og ser opplegget.

Vi håper vi har infomert deltakere og frivillige godt nok, og står egentlig bare igjen med å ønske samtlige velkommen i morgen. Dersom dere har spørsmål, er det bare å skrive en kommentar i denne saken her eller ta kontakt med enten Eirik Hjelvik eller Tobias Sortehaug.

Vennecup.com tar som vanlig pause under turneringen, men er tilbake i etterkant med nyhetssaker, kåringer og alt annet. Bilde på Facebook er også obligatorisk. Vi garanterer ikke at alt kommer ut søndag, men i løpet av mandagen skal det meste være ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar