FK GISKE KLINTE TIL I FINALEN

FK Giske måtte slite seg forbi mange hinder før finalen. Da utklasset man like godt Flipperdicks med hele 6-1.


Dermed er det bare å gratulere FK Giske som vinner av årets første utgave av MX-Sports Vennecup på Skodje. Steffen Elde, Anders Molnes, Kenneth Kjevik (2) og Jonathan Jacobsen (2) scoret Giskes mål i finalen. Ole Andre Ringstad sørget for at Flipperdicks fikk et trøstemål på slutten.

Selv om det ble stort tap i finalen, kan Flipperdicks glede seg over at dagens innsats gjør at laget nå leder MX-Sports Vennecup på Skodje sammenlagt. Siden Onkel Skrue røk ut allerede i kvartfinalen, gikk Flipperdicks forbi med ti poeng.

Bronsefinalen skulle egentlig gått mellom Grandiosasambosa og Kanishis, men Grandiosambosa slet med både det ene og det andre og trakk seg. Dermed kunne Kanishis stolt juble over å ha tatt 3.-plassen i turneringen.

Kampfakta fra samtlige av dagens kamper kan dere finne HER. (Ser dere feil? Vennligst si fra på mail til skodjeil@hotmail.com slik at statistikken blir riktig).

Ellers er det bare å takke alle for strålende innsats i dag. Siden det var årets første turnering, har vi stått på en del småproblemer og utfordringer undervegs. Forhåpentligvis har alle likevel hatt en flott kveld i Gomerhuset.


Følg ellers med på vennecup.com for flere saker utover kvelden/morgendagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar