HER ER TURNERINGENS STJERNELAG

Nivået på vinterens første turnering var trolig rekordhøyt. Her har du de fem vi mener gjorde det aller best i kveld.
I ettertid ser vi at laget er forholdsvis favorittungt. Vi går uansett rett på sak!

Keeper: Henrik Hansen (Onkel Skrue)
Riktignok var han ikke den som fikk flest skudd på seg, men med ett unntak - i tillegg til en straffekonk - tok Henrik Hansen alt som kom. Hansen er fotballklok, god med beina og med igangsettingene. Alt i alt en god keeper.

Forsvarsspiller: Simon Tomren (Kanishis)

Har en balanse og nærteknikk som overgår samtlige i dagens turnering. Scorer flere vakre mål, jobber utrettelig og gjør rett og slett en meget god turnering.

Forsvarsspiller: Jan Erik Hellevik (Flipperdicks)
Løper som en tulling. Er aggressiv og god defensivt en mot en. Til slutt får han dessuten uttelling offensivt med to svært viktige scoringer i semifinalen mot Kanishis.

Angrepsspiller: Kenneth Kjevik (FK Giske)
Er kanskje ikke den som briljerer kampen gjennom, men er en klinisk avslutter som scorer viktige mål. Får Kjevik sjansen, scorer han som regel. Toppscorer med åtte mål og gjør en god turnering.

Angrepsspiller: Jonathan Jacobsen (FK Giske)
Er sterk i kroppen og bortimot umulig å ta fra ball feilvendt. Gjør ting litt enklere enn enkelte andre ganger og er i lag med Kjevik en svært farlig duo på laget som imponerte mest i dag.

Ved å klikke dere inn HER kan dere se hvem som tidligere har vært med på turneringens stjernelag. Enkelte er med på laget for andre gang!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar