NÅ ER DET 8. DESEMBER SOM GJELDER

Nok en artig dag er gjennomført i Gomerhuset. Nå ser vi fram mot 8. desember - og allerede nå kan lagene som var med sist melde seg på. Her følger øvrig informasjon fra arrangøren.

Som i fjor viderefører vi regelen om at lag som deltok på forrige cup har lov å forhåndspåmelde seg til neste turnering. Disse lagene kan sende en mail til skodjeil@hotmail.com så snart som mulig.

Den vanlige påmeldingen åpner først opp fire uker før turneringen - lørdag 10. november. Lag som ikke var med denne gang, har med andre ord ikke anledning til å melde på laget sitt før klokken bikker 00.00 natt til lørdag 10. november. Også for disse skjer påmeldingen til skodjeil@hotmail.com.

Selv om vi slet litt med å få inn det siste laget her, ble det for alvor fart da vi annonserte det noen dager før den første turneringen. Vi hadde et lag på venteliste og er ikke i tvil om at det blir fullt neste gang.

Vennecup.com tar som vanlig en liten pause, men er tilbake med sporadisk informasjon i forbindelse med påmelding, gruppetrekning og kampoppsett. Først i turneringsuka, fra og med 3. desember, er vi tilbake med full oppdatering. Det blir samme opplegg som denne gang.

I mellomtiden skal vi gjøre det vi kan for å forbedre oss. Vi har lagt ut en status på Facebook der vi ber om forslag til forbedringer fra deltakerne. Vi skal ta deltakerne våre på alvor og derfor er vi avhengig av tilbakemeldinger.

Vi arrangerte riktignok en del turneringer i fjor, men med nytt livesystem, en del nye folk i sving og litt øvrige problemer ble dagens turnering nok en lærerik opplevelse som vi skal utnytte til neste gang.

Blant annet oppdaget vi et par svakheter ved regelverket vårt. Dette skal revideres og ikke minst pugges før neste turnering. Det kan vi love :)

Alt i alt føler vi likevel at dagens cup var nok en stor suksess, og de fleste tilbakemeldinger tyder også på det. Vi legger ikke skjul på at vi er glade amatører som arrangører, men vi skal selvsagt gjøre det vi kan for å forbedre oss likevel!

1 kommentar:

  1. Dere har samlet godt over 150 fotballspillere og veldig mye publikum. Vær stolt over innsatsen som er lagt ned, og takk for et fint tiltak!

    SvarSlett