ARRANGØREN BEKLAGER - LAG HAR TRUKKET SEG

Alt var klappet og klart og vi gledde oss til morgendagen da klokka passerte 21.00. Utover kvelden har imidlertid to lag trukket seg. Det byr på en del utfordringer - og forandringer.



Sent fredag kveld trekte Lokomotiv Kalinka seg. Nørmest som vanlig trommet vi sammen et Skodje-lag, som i utgangspunktet ikke hadde så veldig lyst å stille. Greit nok.

Men da beskjeden kom en time senere om at Vika Sambafutsal heller ikke klarte å stille, ble konklusjonen etter hvert at det ville være meget vanskelig for vår del å skaffe nok et nytt lag. Spesielt siden det andre Skodje-laget var tynt og helst ikke ønsket å stille. Vi har brukt store deler av fredagskvelden til å finne erstattere, men ferie, kort frist og andre ting gjorde det ekstra vanskelig denne gang.

Dermed har arrangøren besluttet at gruppe C og D i morgen går med bare tre lag. Som arrangør av vennecupen er dette noe vi beklager sterkt. Vi synes det er trist at det blir et dårligere kamptilbud, og er nesten litt flau på våre egne vegne overfor dette. Samtidig ber vi om forståelse for at det ikke er enkelt for vår del å finne erstattere sent på kvelden før en turnering braker løs. Hadde vi fått beskjed noen dager før hadde det selvfølgelig vært mye enklere.

Samtidig betyr dette litt utfordringer i forhold til kampoppsettet. Her har vi imidlertid konkludert med at det vil være urimelig nå klokka 23.00 å be lag møte tidligere enn først oppsatt (vi vet enkelte jobber, etc). Derfor vil alle de første kampene i morgen gå i oppsatt rekkefølge. Så snart gruppe C og D har fullført sine første kamper, prøver vi å kjøre kampene i gruppe C og D fortløpende. Dette vil også fortsette utover kvartfinalene, såfremt dette blir akseptert av lagene. Men siden dere er klar over det på forhånd, håper vi folk er velvillige og ønsker dette. 

Vi synes det er sterkt beklagelig at enkelte lag bare får to kamper i gruppespillet, og spesielt dumt er det overfor lagene som ryker ut. 


Derfor kjører vi en slags "jumbofinale" mellom treerne i gruppe C og treeren i gruppe D. Denne vil bli spilt før kvartfinalene braker løs. På denne måten sørger vi for at alle lag får spilt minst tre kamper. Dessverre har vi ikke fått til å oppdatere denne kampen i mylivescore, men vi informerer i alle fall om det.

Det er langt i fra optimalt, og selvfølgelig legger vi som arrangører oss flate for at det har blitt slik, men når beskjeden kommer så sent er det ikke så mye vi kan gjøre.

Håper alle møter positivt innstilt og er klar for at dette skal bli en suksess likevel. Det mener i alle fall vi at det skal bli Velkommen skal dere være.

2 kommentarer:

  1. Dette er ikkje flaut for først og fremst arrangørene, men for dei som ikkje greier å stille mindre enn 24 timer før start. Skandale.

    SvarSlett
  2. Ingenting å deppe over for dere. Det er lagene med så umoden oppførsel at man melder forfall kvelden før som bør beklage, siden de ødelegger for mange andre lag.

    SvarSlett